Laura Cosoi, accident cu autorulota, după ce s-a aventurat în munții Apuseni. Cum se simte vedeta: „Nu îmi simt partea stângă a feței"

Sursa foto: Laura Cosoi, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Laura Cosoi, instagram

Laura Cosoi a avut parte de un accident neașteptat cu autorulota, după ce s-a aventurat în munții Apuseni. 

Laura Cosoi se află în vacanță alături de soț și cele trei fiice ale lor. Vedeta a avut parte de un accident nefericit cu autorulota, după ce s-a aventurat în munții Apuseni și le-a povestit fanilor tot ce s-a întâmplat. 

Laura Cosoi, accident cu autorulota, după ce s-a aventurat în munții Apuseni

Laura Cosoi a dezvăluit cu ce probleme s-a confruntat în vacanța din munții Apuseni. Mai exact, vedeta a alunecat și a căzut chiar pe scara de la patul fetițelor, din autorulotă.

„Prima noapte în autorulotă a fost ceva ce practic nu se potrivește cu imaginile instagramabile. Hrănește copiii, curăță după ei, spală-i, vezi că iar sunt cu picioarele în iarba udă, biscuiți peste tot, scutece, ai grijă să nu stea lângă foc, să nu alunece de pe pietre și să cadă pe undeva, îmbracă-i cu haine groase, pe care în secunda doi le găsești în autorulotă, ei zburdând în tricouri prin bezna nopții. Și, în sfârșit, se face 23.00 și speram că le va lua somnul repede. Și chiar așa a fost. Când să mă dau jos din pat, am alunecat și m-am proptit cu fața în scara de la patul lor. Am crezut că m-a lovit trenul, cum se spune. Nici acum nu îmi simt partea stângă a feței', povestește Laura Cosoi.

Cum a afectat-o pe Laura Cosoi concediul de maternitate

Laura Cosoi recunoaște că nu are planuri, momentan, să devină din nou mămică, însă nu exclude pe viitor acest lucru. Vedeta a recunoscut că perioada postnatală a afectat-o foarte mult.

„Eu cred că da (n.red.: vor mai veni și alți copii), dar nu pot să fiu convinsă. Acum nu pot să spun decât că Dumnezeu știe cum le va aranja. Sănătoși să fie. Cosmin își dorește foarte mult
Aș fi putut să ajung la anxietate după nașterea Ritei, când am stat mai mult acasă decât am făcut-o după celelalte două sarcini. E doar părerea mea. Eu cred că acest concediu de doi ani este un pericol. Lipsește profund socializarea care să nu fie neapărat în parc cu alte mămici în care să discuți numai despre copii. Ca femei, avem nevoie și de alte lucruri pe care să le facem. Ok, nu poți să-ți dai copilul la creșă, dar cred că după un an ar trebui să te iei în considerare mai mult’, a mai explicat Laura Cosoi, la FRESH by Unica.

Are toată susținerea

În cei 11 ani de când formează un cuplu cu soțul ei, Laura Cosoi mărturisește că a avut parte de o susținere necondiționată, permițându-i să se dedice cu încredere atât familiei, cât și carierei în actorie și televiziune.

„Cred că prin echilibru, prin alimentație, pentru că aveam și ceva probleme cu fierea și, de acolo, eu aveam stări nasoale, după care am început să mă odihnesc, am început să spun ‘nu și asta a contat foarte mult, să am un om lângă mine care să mă susțină, să mă pot baza pe el.

A contat enorm, enorm de mult în cei unsprezece ani de când sunt cu Cosmin, faptul că mie mi se pare că sunt imbatabilă, nemuritoare pentru că-l am pe Cosmin alături. Îmi dă această forță și această libertate, inclusiv faptul că pot să fac ce-mi place. Că nu-și pune niciodată problema în ceea ce mă privește, că ar trebui să stau acasă cu copiii în loc să lucrez. Atunci am găsit acest echilibru frumos în doi, evident copiii și, iarăși, mintea, că ți se ocupă mintea cu lucruri cu adevărat importante’, a spus actrița, potrivit sursei precizate.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 18 aug 2023, 18:28 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience