Laura Cosoi nu regretă că s-a pozat dezbrăcată. Ce ar face dacă fiicele ei ar afla: „În viață e fain să faci lucruri”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ CreștemMari
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ CreștemMari

Laura Cosoi a fost pusă în fața faptului împlini. Ce ar face dacă fetițele sale ar vedea pozele nud cu ea. Răspunsul vedetei a fost neașteptat.

Laura Cosoi este una dintre vedetele showbizului românesc. Cunoscuta artistă a fost prezentă în cadrul unui eveniment monden, acolo unde i s-au luat interviuri ce au transmis mărturisi uluitoare. Actrița are o familie fericită, și este foarte cunoscut faptul că a fost o perioadă împreună cu Smiley, cel din urmă având recent nunta cu Gina Pistol.

Sarcina e istovitoare. Mereu a dorit o familie mare

Actrița spune că sarcina a fot destul de consumatoare, pe lângă naștere și nesomnul de pe parcursul celor 9 luni.

 „A fost o pregătire, sarcină, naștere, alăptat, te obișnuiești cu nesomnul, încă din sarcină, adică nu e chiar așa că te ia prin surprindere. ”, a spus vedeta, conform Cancan.

De asemenea, vedeta menționează că și-a dorit o familie numeroasă, mare, lucru la care a și ajuns.

„Pe vremuri cred că nu aveau încotro, că nu erau atât de multe metode de contracepție. Acum e o alegere în ceea ce ne privește, noi ne-am dorit o familie frumoasă, mare, și ne-a ieșit. Așa că sănătoși să fie, că de crescut vor crește cu siguranță.”, a punctat artista, pentru sursa precizată.

Educație aleasă

Laura Cosoi este știută pentru educația aparte pe care dorește să o expună copiilor săi. Astfel, opinia ei nu întârzie să apară în acest sens.

 „Vor alege, cu siguranță, ce li se potrivește. Însă feminitatea trebuie să fie un exemplu pentru ele, să te vadă, așa cum eu o urmăream pe mama mea în ritualul de înfrumusețare pe care îl făcea acasă. Așa mi-aș dori să mă vadă și ele pe mine, cum o vedeam eu pe mama, să poată să se raporteze la naturalețe, la firesc, la sport, la o energie bună. În rest oricum vor face ce vor vrea ele, adică nu poți să controlezi.”, a punctat vedeta, pentru Cancan.

Ce ar face dacă ar afla fetițele sale de pozele nud

Cu toate acestea, Laura Cosoi este întrebată ce ar face dacă fetițele sale, când vor crește mari, vor afla de pictorialele făcute de ea, iar răspunsul  vedetei a fost lămuritor.

„Sunt foarte mândră, nu ai înțeles. Sunt atât de mândră că acum intenționez să înrămez toate coperțile pe care le-am făcut, inclusiv cea despre care vorbești tu. Nu e un subiect tabu pentru mine, eu mi-am dorit foarte mult acel pictorial, a ieșit foarte bine, sunt foarte mândră de ce-am făcut, n-aș da timpul înapoi să schimb absolut nimic. Nu am niciun fel de regret. Și acum, nu știu dacă le-aș repeta, că nu mai e momentul. Dar în viață e fain să faci lucruri pe care să ți le asumi, să ai încredere în tine, să îți dea încredere dacă nu ai. Și sunt OK, deci nu cred că am vreun regret. Nu mă jenez absolut deloc.”, a mai spus Laura.

Vezi și: Fosta „soacră” a lui Smiley dă tot din casă! Ce a putut să spună despre familia artistului: „Părinții lui Andrei erau altfel”

Vezi și: De ce a crezut toată lumea că Laura Cosoi a fost nașă la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Unde se afla fosta iubită a cântărețului, de fapt

Vezi și: Cătălin Botezatu comentează ținutele purtate de Gina Pistol și Smiley la nuntă: „Au ales o vestimentație care îi caracterizează”

Vezi și: Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit! Rochia inedită de mireasă pentru care a optat celebra prezentatoare / FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel