Cătălin Botezatu comentează ținutele purtate de Gina Pistol și Smiley la nuntă: „Au ales o vestimentație care îi caracterizează”

Data publicării:
Gina Pistol, Smiley, Cătălin Botezatu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Gina Pistol, Smiley, Cătălin Botezatu, sursa foto Instagram

Cătălin Botezatu și-a spus părerea despre alegerile vestimentare făcute de Gina Pistol și Smiley în ziua nunții. 

Gina Pistol și Smiley și-au unit destinele pe data de 27 mai 2023, când zeci de vedete de la noi din țară s-au distrat până în zori, în locația de cinci stele aleasă de proaspeții miri. Nu doar sala evenimentului a fost una inedită, ci și vestimentația pentru care aceștia au optat, amândoi reușind să creeze un look atipic, pe care nimeni nu l-ar fi putut anticipa înainte. Așadar, Cătălin Botezatu are doar cuvinte de laudă la adresa miresei care a reușit să arate impecabil. Mai mult, acesta o dă drept exemplu pe prezentatoarea de la Antena 1 și pentru viitoarele mirese care se pregătesc să facă pasul cel mare. 

„Au ales o vestimentație care îi caracterizează, într-un stil curat, inconfundabilul stil boho chic. Este o rochie vaporoasă, romantică, prețioasă în partea superioară, din dantelă accesorizată cu mărgele și perle. Gina poartă pantofi foarte frumoși, accesorizați tot cu perle. Îmi place părul coafat lejer și machiajul discret, fin. Este un look care o caracterizează și care mi îmi place foarte mult, este simplu și modern și de bun gust. Gina este naturală și frumoasă. E timpul să învețe miresele că se poate și așa. Gina are bijuterii foarte prețioase, de la un brand cunoscut, nu briliante. Se vede că sunt alese cu cap, foarte frumoase, asortate, dar deloc ostentative.”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit viva.

Te-ar putea interesa și: Imagini de poveste de la nunta Ginei Pistol cu Smiley. Cum a arătat locația desprinsă din basme / FOTO

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

Cum comentează Cătălin Botezatu costumul ales de Smiley

Și Smiley a reușit să-l cucerească pe designerul care este impresionat de look-ul pe care artistul l-a avut la cel mai important eveniment din viața sa. Chiar dacă acesta a optat pentru un costum mai atipic, iar unii dintre fani au remarcat chiar că este prea larg, se pare că acesta a făcut alegerea cea bună, în cele din urmă.

„Buchetul îmi place foarte mult. Se potrivește cu tot conceptul, în același stil boho. De obicei, acestea sunt flori care se pun pe marginea buchetului – floarea miresei se numește. Ea a ales ceva simplu, să aibă tot buchetul din floarea miresei.

Smiley a ales de asemenea o vestimentație interesantă, lejeră care i se potrivește. Îmi place foarte mult la el că s-a tuns, îi stă foarte bine așa. Este îmbrăcat bine, îmi place cămașa fără rever. O simplitate care dă bine și în cazul lui. Totul denotă romantism.”, a mai spus celebrul designer vestimentar, potrivit sursei citate.

VEZI și: Carmen Harra, previziuni despre nunta dintre Gina Pistol și Smiley: „Au niște lucruri pe care trebuie să le rezolve împreună”

Cum și-a ales Gina Pistol rochiile de mireasă

Prima rochie a Ginei Pistol, cea pe care a îmbrăcat-o la cununia civilă și la cea religioasă, a fost cu totul deosebită. Vedeta povestea recent cum s-a îndrăgostit pe loc de acel model în urmă cu mai mult timp și din prima clipă a știut că aceea este rochia pe care vrea să o îmbrace când ajunge în fața altarului. 

prima rochie e comandată, o văzusem pe internet și am zis că asta e rochia mea. După care, când a venit cererea, am găsit rochia aceea.

Era dintr-o colecție mai veche și mi-a făcut-o, am dus-o la ajustare, vreau să atingă pământul, dar cât să nu o distrug.”, dezvăluia vedeta, cu câteva zile înainte de nuntă. 

VEZI și: De ce s-au despărțit, de fapt, Laura Cosoi și Smiley. Bunica actriței a spus tot: „Replicile pe care i le-a dat el Laurei nu mi-au plăcut”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel