De ce a crezut toată lumea că Laura Cosoi a fost nașă la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Unde se afla fosta iubită a cântărețului, de fapt

Data publicării:
Sursă foto: Facebook,Instagram / Smiley, Laura Cosoi
Descriere foto: Sursă foto: Facebook,Instagram / Smiley, Laura Cosoi

Data de 27 mai, coincidență sau nu, a reprezentat o zi importantă atât pentru Smiley, cât și pentru Laura Cosoi. Cei doi au avut momente de neuitat în aceeași zi.

Fosta iubită a lui Smiley, Laura Cosoi, a avut și ea un eveniment important în data de 27 mai, lucru ce a stârnit confuzie la cel mai înalt nivel în rândul fanilor. Vedeta a pozat la fericitul eveniment la care a participat, iar internauții au crezut  că aceasta a fost prezentă la nunta lui Smiley cu Gina Pistol.

Actrița și soțul său au fost nași de botez pentru nepoata lor, Amalia. Fotografiile arată evenimentul rupt ca din poveștile feerice.

Așadar, ziua de 27 mai nu a reprezentat doar pentru Smiley și Gina cea mai frumoasă zi din viața lor, deși în cazul Laurei, evenimentul nu a fost la fel de marcant precum o nuntă, aceasta s-a bucurat de prezența membrilor familiei. Evenimentul emoționant a avut loc în același timp cu nunta, iar Laura s-a asigurat că pozele nu sunt neînsoțite de un mesaj emoționant care oferă și voce frumoaselor poze.

Fanii o susțin

Fanii au urat împreună zgomotos pe platformele de socializare ale Laurei numai cuvinte de bine și laudă. Aceștia au exaltat secțiunea de comentarii arătându-și fericirea pentru familia actriței.

 

„Să vă trăiască!”

 

„Biserica Romano Catolica din Tg. Mureș. Foarte frumos! Să vă trăiască!”

 

„Să vă trăiască și să vă aducă numai bucurii !!!”

 

„Prințesa îți doresc ca viața sa îți ofere tot ce are mai minunat mulți pupici”

 

„O familie plina de fetite! Probanil ca toate printelese, in viitor vor fi mamici de baietei Dumnezeu sa va octroteasca familia ”, sunt doar câteva dintre urările fanilor pe rețelel de socializare.

Un subiect conex ar fi: De ce s-au despărțit, de fapt, Laura Cosoi și Smiley. Bunica actriței a spus tot: „Replicile pe care i le-a dat el Laurei nu mi-au plăcut”

Bun venit, Amalia!

În timpul în care Laura asista la creștinarea propriei sale nepoate, Gina cu Smiley își spuneau cel mai mare „DA” pe care aveau să-l pronunțe. Ținuta fostei iubite a lui Smiley a fost foarte încântătoare, detaliu ce i-a scos în evidență coafura. Vestimentația actriței a fost în asortiment cu costumația soțului său și a celor trei fetițe ale acestora. Coincidență sau nu, ziua de 27 mai a reprezentat pentru ambele familii o zi specială. De asemenea, petrecerea s-a desfășurat în aer liber, fiind prezenți în mare parte membrii apropiați ai familiei.

„Familia noastră are brațele și mai pline de azi! Bun venit, Amalia, în viețile noastre! Să te ocrotească bunul Dumnezeu și să te bucuri de magia fiecărei zi! Merită”, a fost mesajul scris de Laura Cosoi pe conturile sale de socializare.

Poate ești interesat și de: Laura Cosoi, în formă maximă după a treia sarcină. Care este secretul: „Nu am niciun motiv să țin regim”

De ce s-au despărțit Smiley și Laura Cosoi

Cu mulți ani în urmă, Laura Cosoi și Smiley reprezentau unul dintre cuplurile de vază ale showbizului din România, atrăgând toate privirile din media. Mulți priveua cu invidie ce aveau cei doi, atât pe plan personal, cât și profesional, și nimeni nu ar fi bănuit că s-ar despărți. Cu toate acestea, destinul a făcut ca potecile celor doi să se despartă, iar drumul fiecăruia a dus opus celuilalt încă din 2012.

Bunica Laurei Cosoi a declarat cu ceva timp în urmă că Smiley a plâns după Laura, mai ales după ce acesta a găsit casa goală când s-a întors într-o seară din oraș. Smiley ar fi ținut foarte mult la bani și publicitate, lucru ce l-a împiedicat să se căsătorească la acea vreme cu Laura:

„L-am cunoscut pe Smiley la noi pe terasă, am stat de vorbă cu el și mi-a plăcut mult. Replicile pe care i le-a dat el Laurei, când i-a zis să se căsătorească, nu mi-au plăcut însă. A zis că el nu se însoară, adică nu face căsătorie și să rămână așa. Laura a zis că nu e creștinește să rămână o viață așa, până când el o să vrea să facă o căsătorie. Și apoi, Smiley ținea mult la publicitate și bani. Nu degeaba este printre primii cei mai bogați artiști. E locul întâi printre ei. Să îi fie de bine!

Când a venit Smiley acasă, a găsit casa goală. El a venit și a căutat-o și ea i-a spus: «Rămânem prieteni, atât, gata». A treia seară, el a venit și a cântat aici, într-o discotecă în Păcurari. Acolo a fost și nepotul meu, care mi-a zis: «După concert ne-am dus undeva și Smiley a cumpărat 5 sticle de whisky și ne-a îmbătat pe toți, numai el nu a băut. Și m-a rugat: «Laura, vorbește cu Laura să se împace cu mine. Te rog, vorbește cu ea!». Mamă, a plâns Smiley după Laura! Atunci a intervenit Cosmin și s-a căsătorit cu ea. Care era deja fanul ei”, a declarat bunica Laurei Cosoi, pentru una dintre emisiunile realizate de Cristian Brancu, notează click!.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel