Fosta „soacră” a lui Smiley dă tot din casă! Ce a putut să spună despre familia artistului: „Părinții lui Andrei erau altfel”

Sursa foto: Smiley, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Smiley, Instagram

Mama Laurei Cosoi a făcut dezvăluiri inedite cu privire la cei care puteau să-i devină socrii fiicei ei.

Nunta dintre Gina Pistol și Smiley a trezit mai multe resentimente în rândul oamenilor care l-au cunoscut. Se pare că mama Laurei Cosoi și-a adus aminte de perioada când artistul forma un cuplu cu fiica sa, spunând faptul că are, în continuare, o relație bună cu acesta. Totuși, femeia nu a putut să nu facă și o comparație între socrii actuali ai Laurei și cei care puteau să-i devină în urmă cu mulți ani „părinți” fiicei ei. În acest sens, chiar dacă spune că s-a înțeles bine și cu părinții lui Smiley, mama actriței mărturisește totuși că ei erau ceva mai diferiți față de cei ai actualului ginere.

“Eu am avut o relație bună, spun eu, cu Andrei (Smiley – n.r.). De când el și Laura s-au despărțit, recunosc că nu am mai vorbit cu el. Ce sa-i spun? Nici cu părinții lui n-am vorbit. Aveam o relație bună și cu ei, dar nu sunt la fel ca părinții lui Cosmin. Părinții lui Cosmin sunt niște oameni extraordinari, prietenoși, ne vedem des, ne auzim des, ne simțim foarte bine unii în prezenta celorlalți.

Și cu părinții lui Andrei ne-am înțeles, dar erau altfel, erau cu treburile lor. Atât Cosmin, cât și părinții lui sunt extraordinari și ne-am împrietenit foarte repede unii cu alții. Și lui îi place să vina pe la noi, pe la Iași, Laura și ea merge des la Cosmin acasă, și noi mergem. Ne vizităm. Laura e bine, e fericită, e un om muncitor și e o familistă convinsă”, a mărturisit mama Laurei, potrivit cancan.

Citește și: De ce a crezut toată lumea că Laura Cosoi a fost nașă la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Unde se afla fosta iubită a cântărețului, de fapt

De ce s-au despărțit Smiley și Laura Cosoi

Smiley și Laura Cosoi și-au găsit în ziua de astăzi amândoi fericirea separat, alături de alți parteneri de viață, cu care s-au decis să formeze și o familie. Asta, în contextul în care în urmă cu peste 10 ani ei erau văzuți ca fiind cuplul ideal de toți cei din jurul lor. Se pare însă că 2012 le aducea realitatea cruntă în față, iar aceștia aveau atunci să se despartă. Chiar dacă au fost mereu foarte discreți, cu privire la viața lor personală, bunica actriței a făcut de această dată dezvăluiri neștiute despre despărțirea lor. Mai mult, aceasta s-a arătat a fi destul de deranjată de replicile pe care nepoata sa le-a primit din partea solistului, când aceasta a adus în discuție căsătoria, factor care se pare că i-a făcut să meargă pe drumuri separate. 

„L-am cunoscut pe Smiley la noi pe terasă, am stat de vorbă cu el și mi-a plăcut mult. Replicile pe care i le-a dat el Laurei, când i-a zis să se căsătorească, nu mi-au plăcut însă. A zis că el nu se însoară, adică nu face căsătorie și să rămână așa. Laura a zis că nu e creștinește să rămână o viață așa, până când el o să vrea să facă o căsătorie. Și apoi, Smiley ținea mult la publicitate și bani. Nu degeaba este printre primii cei mai bogați artiști. E locul întâi printre ei. Să îi fie de bine!

Când a venit Smiley acasă, a găsit casa goală. El a venit și a căutat-o și ea i-a spus: «Rămânem prieteni, atât, gata». A treia seară, el a venit și a cântat aici, într-o discotecă în Păcurari. Acolo a fost și nepotul meu, care mi-a zis: «După concert ne-am dus undeva și Smiley a cumpărat 5 sticle de whisky și ne-a îmbătat pe toți, numai el nu a băut. Și m-a rugat: «Laura, vorbește cu Laura să se împace cu mine. Te rog, vorbește cu ea!». Mamă, a plâns Smiley după Laura! Atunci a intervenit Cosmin și s-a căsătorit cu ea. Care era deja fanul ei”, a declarat bunica Laurei Cosoi, pentru una dintre emisiunile realizate de Cristian Brancu, notează click!.

Te-ar putea interesa și: Adela Popescu nu l-a iertat pe Măruță pentru că a lipsit de la „nunta anului”. I-a zis-o chiar în direct: „Când prietenii au evenimente importante, tu ai angajamente și contracte”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 02 iun 2023, 07:36 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience