Laura Cosoi, MOTIVUL pentru care nu își dorește bonă: Noi ne ocupăm exclusiv de ele

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Laura Cosoi, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Laura Cosoi, Instagram

Laura Cosoi va deveni mămică pentru a treia oară și, în ciuda acestui lucru, vedeta nu îți dorește să apeleze la ajutorul unei bone.

Laura Cosoi se apropie din ce în ce mai mult de momentul în care va deveni pentru a treia oară mămică. Cu toate că a acumulat câteva kilograme în timpul sarcinii, vedeta arată în continuare bine și, spune ea, nu s-a abținut nicio clipă de la alimentele pe care simțea să le mănânce, cum ar fi dulciurile.

"Nu aș spune că nu m-am transformat, pentru că îmi accept transformările corpului. Nu mi se pare că kilogramele în plus mă fac mai puțin dorită sau mai puțin femeie. Ba dimpotrivă, în ceea ce mă privește, din toată perioada vieții mele de 40 de ani, e clar că în momentele în care sunt însărcinată mă simt în forma mea desăvârșită de femeie, din toate punctele de vedere. Tocmai de aceea, probabil că am tot repetat experiența și n-aș putea spune că nu mănânc anumite lucruri, chiar am mâncat foarte mult dulce în cele două sarcini, cel puțin acum și cu Vera am mâncat mult mai mult dulce, am simțit nevoia, aveam și sentimentul că o să-mi iasă glicemia foarte mare la analize, dar nu s-a întâmplat, deci totul e în grafic, se pare că așa simte organismul să reacționeze.", a declarat Laura Cosoi, potrivit viva

Laura Cosoi, despre cum au primit fetele ei vestea că vor avea o surioară: E normal să nu înțeleagă

Laura Cosoi nu a putut să facă sport în sarcină

Chiar dacă nu a putut deloc să facă exerciții fizice pe parcursul acestei sarcini, Laura Cosoi crede că a ajutat-o extrem de mult faptul că are un corp atletic, încă din perioada în care făcea sport de performanță.

"E foarte important să mergi pe instinct și să ajungi să îți cunoști foarte bine organismul, să-l asculți până la urmă, e foarte important să te hidratezi, să faci sport, dacă poți. Eu n-am putut să fac sport, cel puțin în sarcina asta, absolut deloc. La Rita să spunem că am făcut mai mult, dar nu am putut, însă apreciez femeile care pot să facă asta. Pe mine faptul că am făcut sport de performanță sunt convinsă că m-a ajutat foarte mult. Corpul e făcut să se transforme și trebuie să te accepți, să te obișnuiești cu aceste transformări și să le primești așa, cu brațele deschise, să înțelegi motivul pentru care se întâmplă.", a mai spus ea.

Laura Cosoi, gravidă în luna a opta, se întoarce în televiziune: Nu am timp nici să respir, să mănânc

Vedeta nu își dorește bonă

Deși are o carieră de succes, care o pune aproape tot timpul pe drumuri, Laura spune că atât ea, cât și soțul ei nu ar vrea să apeleze la serviciile unei bone. Totuși, aceasta mărturișește că în cazul în care cei doi vor fi depășiți de situație, după nașterea celei de-a treia fete, vor recurge și la acest lucru.

"E complicat să lași pe cineva în familia ta. În momentul ăsta, noi avem pe cineva care ne ajută în fiecare zi în casă, la curățenie, însă în continuare nu avem o bonă pentru copii, dar da, dacă e nevoie, mai vin bunicii și ne ajută. Totuși, noi ne ocupăm exclusiv de ele, în sensul că, bunicii fiind plecați, normal că nu putem să ieșim în oraș seara împreună. Doar dacă vin bunicii, pentru că altfel nu are cine să culce copiii. Nu știm pe viitor cum va fi, așteptăm să vedem după ce se naște cea mică ce se va întâmpla. Dacă suntem depășiți, cu siguranță vom apela la un ajutor, însă considerăm că faptul că noi le-am crescut și ne-am ocupat exclusiv de ele e un beneficiu foarte mare în evoluția lor și în relația pe care le-am creat-o.",a continuat ea.

Laura Cosoi, detalii despre botezul celui de-al treilea copil. Cine vor fi nașii: „Nu am mers pe varianta din copilăria noastră”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel