Laura Cosoi, detalii despre botezul celui de-al treilea copil. Cine vor fi nașii: „Nu am mers pe varianta din copilăria noastră”

Data publicării:
Sursa foto: Laura Cosoi, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Laura Cosoi, Instagram

Laura Cosoi a vorbit despre botezul celui de-al treilea copil. Vedeta a dezvăluit  cine vor fi nașii.

Laura Cosoi va aduce pe lume a treia fetiță, în mai puțin de o lună. Chiar dacă este deja la a treia sarcină, vedeta spune că se simte extraordinar, păstrându-și tot timpul zâmbetul pe buze. Mezina familiei va veni pe lume la începutul verii. Actrița a vorbit despre creștinarea fetiței sale.

Laura Cosoi, detalii despre botezul celui de-al treilea copil

Actrița a mărtusiti că va merge pe aceeași rețetă, adică nașii bebelușului vor fi aceiași ca la primele două fete.

„Nașii copiilor sunt aceiași de la început. Adică nu am mers pe varianta din copilăria noastră, în care nașii erau diferiți la copii, ci vom merge tot pe Cristina și Claudiu.

Sunt nașii care ne-au cununat pe noi, prietenii noștri de la Târgu Mureș, care le-au botezat atât pe Rita, cât și pe Vera, iar acum, pe cea de-a treia minune.

Botezul va fi la vară și cam atât, dar da, noi păstrăm această tradiție, vrem să rămână aceeași biserică, nașii, să nu fie povești diferite, așa am simțit că s-ar cădea”, a declarat blondina într-un interviu pentru viva.ro.

Laura Cosoi, detalii despre cea de-a treia sarcină

Laura Cosoi a declarat că va avea un pătuț lângă pat, în care va sta bebe pentru a fi mai aproape de ea.

„Voi avea un pătuț care va fi lângă patul meu și voi alăpta, deci, în primele luni de viață, cu siguranță va sta cu noi în cameră și voi folosi, evident, aceleași lucruri pe care le-am avut la Vera.

Nu au apucat să se răcească bine, cum ar veni, adică abia le-am împachetat și trebuie să le scoatem iarăși. În iunie nasc”, a mai adăugat Laura Cosoi, mai arată sursa menționată mai sus.

Cum se simte Laura Cosoi

Vedeta are totul pregătit și așteaptă cu nerăbdare ca al cincilea membru al familiei să-și facă apariția. Aceasta a declarat faptul că este într-o stare excelentă și nu privește maternitatea ca pe o povară, ca alte mămici.

"Mă simt foarte bine la a treia sarcină. Nu știu la ce să mă aștept de la trei copii, dar vom vedea. Mă ajută și Cosmin foarte mult. Am totul gata pregătit, pentru maternitate. Sunt foarte fâșneață și acum. Mie îmi priește foarte tare maternitatea!

Am avut parte și de bune și de rele pe perioada pandemiei, însă se compensează. Am reușit să trec cu bine peste toate și acum așteptăm cu nerăbdare să vină pe lume bebelușul", a declarat vedeta pentru click.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel