Laura Cosoi, gravidă în luna a opta, se întoarce în televiziune: Nu am timp nici să respir, să mănânc

Data publicării:
Sursa foto: Laura Cosoi, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Laura Cosoi, Instagram

Laura Cosoi are un program foarte încărcat, deși trebuie să nască luna viitoare.

Laura Cosoi se pregătește să devină mamă pentru a treia oară, în luna iunie. Totuși, asta nu o face pe actriță să stea departe de lumina reflectoarelor. Ea va începe să filmeze pe la finalul lunii mai în cadrul unui nou serial, unde scenariul personajului său este făcut în funcție de evoluția sarcinii.

"Am crezut că va fi altfel în ultimele 3 luni, că o să stau pe canapea și o să mă uit la seriale. Dar eu sunt mai ocupată decât în primul trimestru. Așa de activă am fost și cu Rit. Am jucat în luna a noua, cu 10 zile înainte să nasc. Și acum tot cam la fel va fi, văd cât pot.

Pe 21 mai încep filmările la un nou serial TV. În distribuție sunt colegi pe care-i cunosc, dar nu am mai jucat cu ei. Voi fi un personaj cu burtică, apoi nasc, după care vom vedea ce se mai dezvoltă pe parcurs. Apoi încep repetițiile pentru un nou spectacol de teatru de comedie care va avea reprezentații în luna septembrie, dar textele se citesc de acum.", a dezvăluit Laura Cosoi, potrivit impact.

"Nu am timp nici să respir, să mănânc"

Dacă se aștepta ca ultimul trimestru de sarcină să fie motiv de odihnă și de vizionat seriale, acesta spune că, în realitate, în perioada următoare nu are deloc timp liber. Mai mult, dacă la primul copil a avut ceva temeri și a tratat totul mai cu strictețe, acum Laura Cosoi spune că nu mai are nicio grijă.

"În plus, avem premiera la cinema a lungmetrajului ce s-a lansat recent. Nu am timp nici să respir, să mănânc. Trebuie să mă trezesc dimineață cu copiii, cu grădinița, creșa, apoi ședințe foto, interviuri, repetiții la teatru, gale, analize, etc..

La Rita, la primul copil, am fost superstițioasă pentru că nu știi cum va decurge sarcina. Apoi la al doilea, la al treilea copil, lucrurile sunt clare. Doar numele l-am ținut încă secret.", a mai spus actrița, potrivit sursei citate.

Citește și: Laura Cosoi, detalii despre botezul celui de-al treilea copil. Cine vor fi nașii: „Nu am mers pe varianta din copilăria noastră”

Simona Gherghe, reacție în scandalul de la Premiile Gopo: Hărțuirea există în România în toate domeniile. Știu multe povești, inclusiv de la Facultatea de Jurnalism



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel