Laura Cosoi, despre cum au primit fetele ei vestea că vor avea o surioară: E normal să nu înțeleagă

Sursa foto: Laura Cosoi, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Laura Cosoi, Instagram

Laura Cosoi a vorbit despre cum au primit cele două fete ale ei vestea că vor mai avea încă o surioară.

Laura Cosoi urmează să devină mamă pentru a treia oară, în aproximativ o lună de zile. Momentul în care le-a împărtășit fetelor ei faptul că vor mai avea încă o surioară a fost unic, după cum a povestit chiar vedeta. Aceasta a ales să le dea vestea cea mare fiicelor ei chiar în ziua de Crăciun.

"Am așteptat să fie totul în regulă cu sarcina și să avanseze, și în ziua de Crăciun am pregătit un cadou pentru Cosmin. Era o caricatură în care apăream toți, iar eu aveam în caricatura respectivă burtică și o ecografie în mână și am povestit despre ce înseamnă caricatura respectivă. Le-am spus: „Rita, Vera, vrem să vă dăm o veste… O să mai aveți o surioară, iar bucuria Ritei… nu pot să-ți explic. A fost așa, absolut o încununare a… „Mamiii! O să avem o surioară! Vera o să ai și tu o surioară!, asta a fost remarca, cum că se pare că Vera e surioara ei, și acum cea mică e surioara Verei, practic.", a spus Laura Cosoi, potrivit viva.

"Sunt foarte implicate amândouă"

Dacă Vera este încă prea mică pentru a înțelege aceste lucruri, Rita a fost extrem de fericită la auzirea acestei vești, fiind extrem de atentă la burtica mamei ei, spune vedeta.

"Vera evident că s-a bucurat, dar nu înțelege. E normal să nu înțeleagă mare lucru, pentru că e încă mică, însă sunt foarte implicate amândouă. Rita e cea care e foarte, foarte conectată la cea mică din burtă. Nu există zi în care să nu vorbească despre ea, să nu o pupe, deci nu există moment în care să nu o includă în poveștile noastre. Înainte de culcare, când suntem toți patru spre cinci în pat, spunem rugăciunea și Rita zice: „Uite, mami, acum e toată familia aici, adică și cea mică.", a continuat ea.

Ce relația au cele două fete ale Laurei Cosoi

Vedeta este foarte mândră de relația pe care o au cele două fete ale ei, cea mai mare, fiind extrem de înțelegătoare cu mezina familiei. Așadar, încă nu au apărut semne de gelozie, în relația acestora.

"Au o relație pe care mi-o explic foarte greu, în sensul că sunt foarte, foarte, foarte lipite una de cealaltă. Culmea este că și Vera e extrem de responsabilă și tot ce face face ca să o mulțumească pe Rita. Nu există să-i dăm ceva Verei și ea să nu se gândească și la Rita, deci tot timpul e în gândurile ei, iar Rita e super tolerantă în ceea o privește pe Vera, în sensul că nu se supără dacă Vera îi ia ceva. Chiar dacă se supără, înțelege că e surioara ei și chiar dacă, de exemplu, Vera o mai trage de codițe, Rita o lasă, adică foarte rar se ceartă. Nu știu dacă vor apărea gelozii, vom vedea mai târziu, momentan se înțeleg foarte bine.", a mai dezvăluit Laura Cosoi.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 10 mai 2022, 11:31 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience