Laura Cosoi, apariție răvășitoare în costum de baie: „După 3 copii să arăți așa..e top”

Data publicării:
Sursa foto: Laura Cosoi, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Laura Cosoi, Instagram

Laura Cosoi a primit foarte multe complimente, după ce s-a afișat în costum de baie.

Laura Cosoi este o mămică extrem de împlinită și fericită, care nu are doar un soț ce o iubește și o susține necondiționat, ci și trei fetițe minunate. Chiar dacă sarcina este un motiv de bucurie pentru orice femeie în parte, care începe să cunoască sentimente unice, aceasta poate fi, în majoritatea cazurilor, și un moment în care corpul se schimbă complet. În funcție de dieta adoptată în cele 9 luni de zile, dar și de geneticul cu care este înzestrată viitoarea mămică, kilogramele pot fi și ele mai multe sau mai puține, iar recuperarea postnatală mai ușoară sau mai grea. Așadar, Laura Cosoi are deja un an de zile de când a adus pe lumea cea de-a treia fetiță, timp în care actrița pare că s-a recuperat complet.

Chiar dacă este extrem de discretă când vine vorba de viața personală sau de anumite amănunte din intimitatea vieții ei, vedeta a postat o fotografie în costum de baie în mediul online, iar reacțiile pozitive au început și ele să curgă.

„E timpul să merg la plajă”, a scris actrița, în dreptul fotografiei.

„După 3 copii să arăți așa..e top” / „Ești o adevărată divă, Laura” / „Sexy și frumoasă mămică”  / „Arăți senzațional!!”, au fost doar câteva dintre zecile de complimente primite de Laura Cosoi de la fani.  

Citește și: Laura Cosoi, distrusă de durere, la trei ani de la moartea tatălui ei: „Mi-a lăsat moștenire credința în Dumnezeu și obiceiul de a merge la biserică și ochii albaștri”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

Cum și-a revenit în formă, după cele 3 nașteri

După cum spunea în urmă cu ceva timp pe rețelele de socializare, Laura Cosoi nu a pus niciun fel de presiune asupra propriei persoane, după cele 3 sarcini. Vedeta consideră că o mămică trebuie să-și dea timp în această perioadă plin de transformări și ar trebui să uite complet de comparațiile făcute cu alte femei. 

„Pentru că multe femei m-au întrebat în ultima vreme ce am făcut, cum am slăbit după naștere, o să-ți spun cum cred eu că stau lucrurile de fapt! Mi se pare că se pune o presiune mare și nedreaptă pe femei să arate impecabil imediat după naștere, când important e să fie ele și copiii bine. Uneori, chiar mamele se compara cu alte femei și ajung să se supună singure la regimuri draconice de slăbit.

Am revenit la kilograme de dinaintea sarcinii în 9 luni. La Vera lucrurile au stat diferit. Am luat mai puține kilograme, burtica era mai mică la final, chiar dacă s-a văzut mai devreme, nu am reținut apă, nu m-am umflat deloc, am revenit la kilogramele de dinainte în 3 luni. Așa că tuturor mămicilor le spun: Fii indulgentă cu tine, mămico! Ai răbdare și încredere că trupul tău știe ce trebuie să facă. Nu te pedepsi, nu te înfometa. Raportează-te la lucrurile cu adevărat importante, nu te lăsa cuprinsă de superficialul ce ne înconjoară. Sarcina aduce multe modificări în corpul tău, dar, așa cum te împlinește prin aducerea pe lume a unui copil, tot așa are și el nevoie de timp. Dă-i acest timp! Și mai ales, nu te compară cu nimeni, pentru că suntem diferiți, cu bagaje genetice diferite, dar fiecare unic, în felul său!”, a scris ea pe Instagram, la vremea aceea.

VEZI și: Laura Cosoi nu regretă că s-a pozat dezbrăcată. Ce ar face dacă fiicele ei ar afla: „În viață e fain să faci lucruri”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel