Laura Cosoi, distrusă de durere, la trei ani de la moartea tatălui ei: „Mi-a lăsat moștenire credința în Dumnezeu și obiceiul de a merge la biserică și ochii albaștri”

Sursă foto: Youtube/ CreștemMari
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ CreștemMari

Laura Cosoi și-a pierdut tatăl, în urmă cu trei ani, din cauza infecției Covid. Actrița încă are sufletul zdrobit de pierderea părintelui său și spune că și-a găsit alinarea în credință. 


Marius Cosoi, tatăl Laurei Cosoi, s-a stins din viață în noiembrie 2020, după ce a fost infectat cu COVID-19. La trei ani de la pierderea părintelui său, actrița vorbește despre durerea cu care trăiește în suflet, dar și despre alinarea pe care și-a găsit-o în credință. 

Vedeta spune că își vede tatăl în tot ce e bun în jurul ei și că soțul ei, Cosmin, este copia fidelă a acestuia, fiind un tată exemplar, la rândul său, pentru cele trei fiice ale sale. 


„Întotdeauna spun că tata mi-a lăsat moștenire credința în Dumnezeu și obiceiul de a merge la biserică și ochii albaștri. Astea două elemente sunt cele pe care, se pare, le moștenesc de la el. Da, tatăl meu a fost un tată… Se spune că fetele își aleg modelul soțului după tatăl lor, dar la mine chiar s-a potrivit. Eu mi-am ales un soț care se comportă cu copiii mei cum se comporta tatăl nostru cu mine și cu Alina. Mi se pare că tata a avut acest dar minunat și vocație de a fi părinte. A fost un părinte implicat, un om foarte bun și foarte bun în ceea ce ne privește, și aș putea spune nonconflictual. Eram un om la locul lui așa, așezat, și avea câteva idei fixe, ca să spun așa, cumva că să știm să înotăm, să știm să mergem pe bicicletă, să avem la 18 ani carnetul, să facem facultatea. I se părea că trebuie să bifeze niște chestii, să știm limba germană, limba engleză… Fiind cadru didactic, probabil că așa funcționa el. Deci, cumva, îl regăsesc de multe ori pe Cosmin în ce face cu fetele în amintirile legate de tata, și poate că așa e și firesc să fie.

Da, îmi lipsește foarte mult, pentru că am avut o relație foarte frumoasă, și iată că a fost botezul și mi-a lipsit. Chiar mă uitam pe lista de invitați și am reluat lista de la Vera, de acum doi ani, iar tata nu era acolo, adică era și acum… E foarte greu, pentru că jumătate din tine, din copilul din tine, nu mai e. Dar o ai pe mama și te bucuri de ce ai… Întotdeauna găsesc cumva plinul paharului și, în situațiile astea, mă gândesc că a trăit frumos, a trăit cât a vrut Dumnezeu și a trăit așa cum i-a plăcut lui, fără restricții. Contează și asta, cred, calitatea vieții”, a declarat Laura Cosoi pentru Viva. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 26 iun 2023, 10:56 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience