Laura Cosoi, ADEVĂRUL despre relația cu soțul ei: "Ne-am certat foarte mult în primul an"

Data actualizării: | Data publicării:

Laura Cosoi a vorbit despre începutul relației cu soțul ei.

Laura Cosoi are una dintre cele mai frumoase familii din showbiz-ul românesc. Vedeta este din ce în ce mai aproape de momentul în care va aduce pe lume a treia fetiță, pe care cei doi parteneri și-au dorit-o foarte mult. Invitată recent în cadrul podcastului Fain și Simplu cu Mihai Morar, aceasta a vorbit despre începutul relației cu Cosmin Curticăpean. Cei doi se știau de foarte mult timp, înainte de a se decide să formeze un cuplu. Cu toate acestea, actrița mărturisește că niciodată nu s-ar fi putut gândi câ între ei ar putea fi vorba despre legături sentimentale.

"Noi ne știm de 20 de ani, am fost prieteni. Nu a fost niciodată o variantă de iubit, cum nici eu n-am fost pentru el, ambii eram implicați în relații și nu ne vedeam cu el. Avem foarte multe lucruri în comun. Ne intersectam mereu extrem de des, dar compicat. Nu s-a pus problema niciodată ca noi să avem o relație, până într-o zi. Ieri s-au împlinit 10 ani de când ne-am întâlnit și aceea a fost singura dată când m-am uitat altfel la el, l-am văzut altfel după 10 ani, timp în care noi ne vedeam des.

Mi s-au tăiat picioarele când l-am văzut așa, mi s-a părut ciudat. Cred foarte mult în apropierea karmică. Suntem făcuți să fim împreună și nu cred că pot să simt vreodată mai mult decât simt pentru el. Este un om extrem de implicat în tot ce înseamnă relație, mă vede ca în prima zi. A rămas la fel de pasional, nu am apucat să ne săturăm unul de celălalt după 10 ani.", a declarat Laura Cosoi în podcastul Fain & Simplu cu Mihai Morar.

Laura Cosoi, totul despre al treilea trimestru de sarcină. Analize, dietă și pregătirea pentru nașterea naturală: „Am început numărătoarea inversă”

"Noi ne-am certat foarte mult în primul an"

Laura Cosoi spune că în primul an de relație, cei doi au trecut prin diferite tensiuni. Toate au fost cauzate de atitudinea actriței, care era extrem de impunătoare în relație, manifestând mereu mai mult trăsăturile părții masculine, decât a celei feminine, așa cum era normal.

"Eu altădată mă simțeam bărbatul din relații. Noi ne-am certat foarte mult în primul an, pentru că eram extrem de bossy eu, masculină și el nu înțelegea ce e cu mine. Eu ceream nota, scoteam banii și el era what?, el fiind obișnuit ca el să fie bărbatul. După un an de zile mi-a zis: Să știi că în relația asta nu o să fie doi bărbați. Atunci mi-am dat seama că am devenit femeie, abia când am fost lângă el.", a mai spus aceasta.

Laura Cosoi se pregătește să nască: Îmi simt iar sufletul copleșit

Cum își cresc cei doi copiii

Când vine vorba de creșterea copiilor, cei doi sunt destul de stricți. Aceasta spune că întotdeauna se sfătuiește cu soțul ei, înainte de a lua o decizie ce le privește pe cele mici. De asemenea, acestea nu au voie să folosească gadgeturile decât cu program.

"Eu sunt mai calmă, el este foarte coleric. Eu stau, le țin, le încasez, el nu mai știe în două minute de ce ne-am certat. Pe creșterea copiilor, suntem extrem de asemănători. Copiii primesc același răspuns din partea amândurora. Ele primesc desene foarte rar, doar în weekenduri, în niciun caz tableta seara, înainte de culcare. Întotdeauna ne verificăm unul pe celălalt, nu luăm decizii fără să știm ce a spus celălalt.", a continuat ea.

Laura Cosoi, dieta din sarcină: „Mă simt în forma mea desăvârșită de femeie”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel