Laura Cosoi se pregătește să nască: Îmi simt iar sufletul copleșit

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Laura Cosoi, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Laura Cosoi, Instagram

Laura Cosoi a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, în legătură cu cea de-a treia naștere.

Laura Cosoi se apropie din ce în ce mai mult de momentul în care va deveni mămică pentru a treia oară. Vedeta are bagajele făcute pentru a pleca în orice clipă la maternitate și spune ea, își dorește să aducă pe lume a treia fetiță tot pe cale naturală. Artista a făcut și o postare pe rețelele de socializare, unde își exprimă cele mai profunde și emoționante gânduri. Aceasta este nerăbdătoare să-și strângă în brațe fata și, chiar dacă recunoaște faptul că nu a avut cele mai ușoare nașteri, momentele în care a făcut cunoștință cu bebelușii sunt de neegalat. 

"Nu cred că există un sentiment mai intens ca atunci când îți strângi copilul pentru prima data în brațe. Am fost extraordinar de emoționată când am adus-o pe lume pe Rita, cu Cosmin alături și nu voi uita niciodată prima întâlnire cu Vera, pe acordurile imnului Ave, Maria! în zi de mare sărbătoare. Am avut două nașteri grele, dar frumoase și în pragul celei de-a treia îmi simt iar sufletul copleșit de emoțiile întâlnirii cu bebelușul pe care 9 luni l-am ținut atât de aproape de inima mea. Într-un fel sunt nerăbdătoare și sper ca la minunatul „dans în doi” care e nașterea să fac echipă bună cu micuța surioară a Ritei si Verei. Sunt pregătită și totodată am convingerea că voi fi luata prin surprindere! Cred ca știi ce vreau sa spun, nu?", a scris Laura Cosoi pe Instagram.

Laura Cosoi, dieta din sarcină: „Mă simt în forma mea desăvârșită de femeie”

Cei doi părinți și-au dorit foarte mult al treilea copil

Laura Cosoi este căsătorită cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean de șapte ani de zile. Chiar dacă aveau o familie numeroasă și erau extrem de fericiți, cei doi părinți și-au dorit foarte mult să aibă trei copii. Laura Cosoi scria pe blogul ei cât de așteptată a fost surioara Ritei și a Verei.

"10 ani de relație și 7 de căsătorie, două fetițe acasă și una pe drum…Toate lucrurile astea sunt pentru noi un miracol și un vis împlinit. Suntem foarte recunoscători că la 40 de ani eu și Cosmin la aproape 46, așteptăm că la vara să vină în familia noastră cel de-al treilea copil. De la început ne-am dorit o familie mare, cu copii mulți și lucrul asta se întâmplă deja. Rita și Vera sunt foarte fericite că vor avea o surioara, pe care și noi așteptăm cu mult entuziasm să o cunoaștem.

M-au întrebat unele persoane dacă nu ne doream și un băiat. Din punctul acesta de vedere, și eu și Cosmin am gândit de fiecare dată la fel – ne dorim ce ne dă Dumnezeu și ne bucurăm să fie copilul sănătos! Cum am putea să spunem altfel când lucrul asta nu poate fi controlat? :) Până una-alta, mi se pare idilic, de poveste, să avem 3 fetițe și totul pare că se întâmplă cu un sens. Parcă acum înțelegem mai bine rostul vieții noastre, ne simțim mai împliniți, pentru că, indiferent ce altceva vom face, copiii sunt cea mai mare încununare a iubirii dintre noi. Îmi doream sarcina aceasta și, mai devreme decât mă așteptăm, visul mi s-a împlinit.", spunea Laura Cosoi.

Laura Cosoi, adevărul despre relația cu Smiley: Ne mai întâlnim



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel