A cheltuit o AVERE pentru a deveni cea mai tatuată femeie din lume. Cum arată acum / FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

O tânără a cheltuit o întreagă avere pentru a deveni cea mai tatuată femeie din lume. Transformarea este una de necrezut.

Becky Holt, în vârstă de 30 de ani, din Poynton, Cheshire, Marea Britanie, a cheltuit aproape 50.000 de dolari pentru a-și acoperi întregul corp de tatuaje. Aceasta are tatuaje pe față, corp, dar și în zona intimă.

Tânăra a mărturisit într-un interviu  acordat This Morning că primul tatuaj a fost făcut la vârsta de 15 ani și a fost un tatuaj cu numele iubitului. Acum Becky Holt are 95% din corp plin de tatuaje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Becky Holt (@beckyboltholt)

Reacția oamenilor la vederea tinerei

Fostul model a dezvăluit faptul că oamenii nu au reacție foarte bună în ceea ce privește felul în care arată acum și au numeroase prejudecăți. Becky Holt a făcut chiar și un experiment în care și-a acoperit tatuajele pentru a vedea daca oamenii sar în ajutorul ei. Spre surpinderea tinerei, în momentul în care tatuajele nu erau expuse, oamenii din jurul ei erau mult mai dornici să o ajute.

”Oamenii erau foarte nepoliticoși cu mine când aveam tatuaje, cred că oamenii cred că e mai de cartier și se tem de mine. E de parcă ei cred că nu pot auzi, comentează fără rețineri și tare și sunt nepoliticoși atunci când vine vorba de aspectul meu, e corpul meu și alegerea mea și dacă oamenilor nu le place, nu mă interesează.”, a declarat Holt, potrivit Daily Mail.

 

Cum arăta tânăra înainte să își acopere corpul de tatuaje

Becky Holt a spus că până la vârsta de 22 de ani și-a ascuns tatuajele pe care le avea, ulterior începând să se mândrească cu ele.

”Îmi place să ies în evidență, îmi place arta, îmi plac timpul și dedicarea necesare, așa că m-am lăsat dusă de val și mi-am acoperit corpul,” a continuat ea. ”Primul tatuaj mare a fost cel de pe coapsă - e Ganesh - dar tot e acoperit, așa că dacă m-ai fi văzut pe stradă, nu ai fi știut că sunt tatuată. După aia am început să-mi fac unele mari, pe picioare, pe mâini. Mi-am tatuat filmul Labirintul, care e filmul meu preferat, pe tot piciorul meu. Mi-am tatuat părinții, sora, o să-mi tatuez numele fetiței mele imediat cum mă voi putea întoarce în studio, dar unele dintre ele n-au semnificație.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Becky Holt (@beckyboltholt)

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel