A uimit o lume întreagă. Cum arată bunicuța de 92 de ani care trăiește a doua tinerețe

Data publicării:

Baddie Winkle a descoperit elixirul tinereții. Bătrânica virală a demonstrat lumii întregi că vârsta este doar un număr.

Are 92 de ani, dar trăiește ca la 20! Baddie Winkle este una dintre cele mai faimoase băbuțe și se distrează mai ceva ca tinerii din ziua de azi.

Numele ei adevărat este Helen Ruth Van Winkle, iar în urmă cu mai bine de 10 ani, aceasta a trăit o traumă după ce soțul ei a decedat. După o perioadă grea de suferință Helen a decis că este vremea să facă o schimbare în viaţa ei. La un moment dat unda dintre strănepoatele acesteia a decis să îi facă o poză într-o ținută diferită, iar de aici până la faimă a fost doar un singur pas.

„Sunt o scorpie, mereu am fost o rebelă!”, a spus Baddie Winkle în urmă cu ceva timp.

Baddie povestea că pofta ei de viață se datorează unor obiceiuri pe care le are de foarte mulți ani: „De obicei mă trezec la 08:30, pornesc televizorul, îmi fac cafeaua şi fumez câteva ţigări. Mă duc la biserică de 40 de ani. Încerc să îmi stabilesc câte o ţinută nouă în fiecare duminică”.

Chiar dacă acum are parte de tot ceea ce își dorește, în trecut viaţa sa nu a fost una ușoară. Lipsurile au învaţat-o să vadă lucrurile diferit: „Credeam că eram cel mai sărac copil din ţară. Viaţa m-a învăţat să apreciez tot ce aveam. Mi-a fost foarte greu. Nu ştii ce ţi se va întâmpla mâine. Nimeni nu ar trebui să îşi piardă fiul. Dar asta e viaţa. Te conformezi cu ce îţi dă”, povestea Baddie în cadrul unui interviu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel