Kate Middleton, secretul unui ten luminos și lipsit de riduri. Prințesa consumă zilnic un suc, cu efecte miraculoase

Data publicării:
Kate Middleton, captură video Youtube/ ITV News
Descriere foto: Kate Middleton, captură video Youtube/ ITV News

Kate Middleton are mai multe trucuri ce o ajută să se mențină în formă.

Kate Middleton este exemplul clar al unui stil de viață sănătos și a unei diete cât mai echilibrate. Prințesa de Wales are o siluetă impecabilă, iar la fiecare nouă apariția în spațiul public, aceasta uimește cu felul impecabil în care reușește mereu să se mențină. După cum era de așteptat, soția Prințului William are în spate câteva secrete, care o ajută să se mențină la aceleași standarde de frumusețe. Mai exact, aceasta se axează pe o dietă compusă din multe vitamine și nutrienți, dar, nu în ultimul rând, Kate consumă și foarte multe fructe și legume, notează okmagazine.

Așadar, se pare că prințesa își începe dimineața cu un smoothie bogat în vitamine, unde adaugă, de regulă, și câteva frunze de coriandru. Acest ritual o ajută pe Kate să-și mențină pielea fermă și extrem de hidratată.

„Prințesa este adepta unui smoothie plin de antioxidanți, în care amestecă plante precum kale, spirulină, spanac, romaine și afine, lucru care o ajută să-și mențină acea strălucire naturală și o piele sănătoasă”, susține un expert în nutriție.

„Kate are deja silueta perfectă, dar motivația ei este să obțină o piele strălucitoare”, a declarat o altă sursă, pentru presa internațională.

Poate te interesează și: Tradiții de Crăciun în familia Regală a Marii Britanii. Unde vor petrece sărbătorile Regele Charles și Prințul William

 

Cum arată micul dejun al prințesei

Chiar dacă alege să savureze acel smoothie, Kate nu uită nici de micul dejun. De regulă, aceasta preferă să consume un terci de ovăz, care are toți nutrienții esențiali pentru a-i ține de foame până la ora prânzului, când soția lui Wiliiam optează de obicei pentru o salată. 

Experții au dezvăluit și care ar fi salata preferată a lui Kate, pe care o consumă cât mai des posibil. Concret, ar fi vorba despre următoarele combinații: pepene roșu, avocado, ceapa, castraveți și brânză feta. Pentru dressing, Kate optează pentru ceva clasic, adică amestecă puțin ulei de măsline cu oțet de mere, suc de lămâie și mentă. 

Te poate interesa și: Regele Charles, decizie radicală în privința lui Harry și Meghan. Cei doi riscă să fie excluși din Casa Regală

 

Cina, rezervată pentru fructele de mare

Când vine vorba de cină, Kate Middleton adoră să savureze fructe de mare, chiar dacă acestea sunt evitate de toată Familia Regală. De asemenea, prințesa mai savurează la ultima masă și friptură sau chiar și pizza. 

"Sushi este, de asemenea, un mare favorit al lui Kate și al Prințului William, iar ea a făcut unele alegeri îndrăznețe și experimentale când vine vorba de pește, înfruptându-se din sashimi de geoduck sălbatic (o scoică mare de apă sărată) tăiat în felii subțiri", au declarat experții.

"În timp ce familia regală, de regulă, nu consumă fructe de mare în străinătate, în caz de intoxicație alimentară care ar putea întârzia cu câteva zile un turneu regal, este clar că geoduck-ul a fost prea delicios pentru ca Kate să-i reziste!", au completat acesștia, scrie presa internațională.

Citește și: Regele Charles al III-lea știe că domnia sa va fi una scurtă. Expert regal: Cineva îi va lua locul



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel