Tradiții de Crăciun în familia Regală a Marii Britanii. Unde vor petrece sărbătorile Regele Charles și Prințul William

Data publicării:
Sursa foto: Captura video/ The Royal Family Channel
Descriere foto: Sursa foto: Captura video/ The Royal Family Channel

Familia Regală a Marii Britanii va petrece anul acesta sărbătorile de iarnă la Sandringham, îndrăgita reședință privată a Reginei Elisabeta a II-a.

‘’Majestățile lor Regele și Regina Consoartă însoțiți de ceilalți membri ai familiei regale vor participa la slujba de dimineață în ziua de Crăciun, la Biserica Sandringham, duminică, 25 decembrie 2022”, a anunțat Palatul Buckingham.

Deși familia regală sărbătorește primul Crăciun de la moartea regretatului monarh, Regele Charles va aduce un omagiu mamei sale prin practicarea uneia dintre cele mai îndrăgite tradiții de către Majestatea Sa.

De-a lungul anilor, Regina Elisabeta a II-a  petrecea Crăciunul la Sandringham, frumoasa sa reședință din Norfolk. De asemenea, obișnuia să organizeze în fiecare an o cină pentru persoanele apropiate. Regina Elisabeta rămânea la Sandringham până la comemorarea morții tatălui său, Regele George al VI-lea, informează People. 

 

Din cauza pandemiei COVID-19, familia regală a petrecut sărbătorile de iarnă la Castelul Windsor în ultimii ani. În 2020, membrii familiei nu au putut petrecere Crăciunul împreună, iar din păcate acesta a reprezentat  și anul în care Majestatea Sa l-a petrecut alături de Prințul Philip. În 2021, Regina Elisabeta a fost vizitată la Castelul Windsor de către Regele Charles și Camilla, după ce planurile de a merge la Sandringham au fost anulate din cauza creșterii cazurilor de coronavirus, transmite People. 

 

De asemenea, pentru a păstra tradiția, printre invitații care vor petrecere sărbătorile de iarnă la Sandringham se numără Prințul Andrew, Prințesa Anne, Prințul Edward și familiile acestora, dar și Prințul William alături de Kate Middleton și cei trei copii ai lor. Cu toate acestea, Prințul Harry și Meghan Markle nu sunt așteptați să se alăture familiei pentru sărbătorirea Crăciunului, notează Vanity Fair. 

 

În fiecare an de Crăciun, familia regală merge la Biserica Sf. Maria Magdalena unde participă la slujbă, iar mai apoi revin la Sandringham pentru a se bucura de masa festivă, conform Daily Mail. 

Anul acesta, Regele Charles va înregistra prima sa emisiune de Crăciun, o tradiție de sărbătoare, pe care familia o urmărește la ora locală 15.00, în timpul căreia este așteptat să reflecteze asupra pierderii mamei sale.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel