Regele Charles, decizie radicală în privința lui Harry și Meghan. Cei doi riscă să fie excluși din Casa Regală

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ Sunrise
Descriere foto: Captură video Youtube/ Sunrise

S-a aflat ce decizie a lui Regele Harry, cu privire la statutul pe care Meghan Markle și Prințul Harry îl vor avea în Casa Regală.

Regele Charles al III-a a luat o decizie definitivă, cu priviră la poziția Prințului Harry și a lui Meghan Markle în Familia Regală. Cei doi au fost considerați mereu „problematici”, însă acum se pare că nu ar mai fi nicio cale de salvare. Aceștia au început oficial „războiul” cu Familia Regală în urmă cu doi ani, când au decis să renunțe la toate atribuțiile pe care Harry ar fi trebui să le aibă și să se mute în SUA, unde și-a făcut o nouă viață. 

Se pare însă că picătura care ar fi umplut paharul ar fi fost faptul că Harry și Meghan au acceptat să apară în documentarul celebru de pe Netflix, The Crown, la finalul acestui an, astfel încât Regele Charles s-ar teme de faptul că cei doi ar putea face noi declarații controversate care să pună într-o lumină negativă Casa Regală, notează okmagazine.

Așadar, se pare că cei doi ar fi fost deja avertizați de un suveran pentru faptul că vor fi renegați dacă vor aduce noi acuzații la adresa Casei Regale, iar că Regele Charles nu va mai trece nimic cu vederea, de data aceasta, chiar dacă este vorba despre propriul său fiu. 

„Desigur, există o mare îngrijorare cu privire la potențialele atacuri asupra monarhiei în documentarul Netflix. Nu știm exact ce va fi dezvăluit, dar trecutul ne-a arătat că cei doi nu se tem să atace monarhia, în ciuda faptului că tocmai datorită ei au prosperat.” a spus expertul regal Nile Gardiner.

Ceaiul adorat de Regele Charles. Îl bea în fiecare dimineață și elimină cancerul, AVC-ul și scade colesterolul

 

Harry și Meghan Markle, avertizați de mai multe ori de Regele Harry

Se pare însă că Regele Charles i-ar fi avertizat pe cei doi cu privire la aceste aspecte imediat după înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, pentru a se asigura de faptul că nu vor mai exista și alte scandaluri precum a fost cel din 2021, când cei doi au acordat un interviu pentru Oprah Winfrey.

Așadar, pentru a pune capăt oricărui conflict, se pare că Prințul Harry și Ducesa de Sussex ar deja în negocieri ample cu producătorii de la Netflix, întrucât aceștia vor să își schimbe declarațiile pe care le-au făcut în trecut, pentru a nu mai crea niciun conflict.

"Apoi, Harry și Meghan au făcut cereri semnificative către realizatori, pentru a reveni asupra conținutului pe care ei înșiși l-au furnizat, pentru propriul lor proiect", a declarat o sursă pentru pagesix.

Ducele și Ducesa de Sussex au vrut să amâne serialul Netflix până anul viitor dar, după cum a dezvăluit anterior Page Six, șefii Netflix au insistat ca acesta să fie difuzat după cel de-al cincilea sezon din "The Crown", care se lansează pe 5 noiembrie.

Acum, mai multe surse confirmă faptul că Netflix a rămas pe poziții, iar serialul Sussex - care a fost ideea cuplului - va debuta la începutul lunii decembrie.

Se crede că soții Sussex - care filmează de mai bine de un an cu regizoarea Liz Garbus din Brooklyn, au vorbit mult în fața camerei despre familia regală, inclusiv despre prințul William și Kate Middleton, precum și despre regele Charles și regina consort Camilla, și se pare că au vrut să editeze o parte din pasaje acum.

Care sunt alimentele pe care Regele Charles al III-lea le consumă în fiecare zi. Așa se menține sănătos, la 73 de ani



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel