Cum trebuie să-ți dorești ca să obții ce vrei în viață. Medicul Constantin Dulcan: „A doua zi, lucrul pe care mi l-am propus s-a întâmplat”

Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D Romania
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Reputatul neurolog Dumitru Constantin Dulcan a fost invitat în  cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a spus cum trebuie să ne dorim ca să primim ceea ce ne vrem în viață.

Da, există posibilitatea să obții lucrurile pe care le dorești sau pe care crezi că le meriți în viață. Invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, reputatul neurolog Dumitru Constantin Dulcan a precizat că gândurile noastre au o putere incredibilă, iar convingerea și determinarea în formularea dorințelor sunt extrem de importante pentru a obține ceea ce îți dorești.

„Am avut experiențe de mic, le-am verificat. Nimeni nu mă crede dacă-i spun că după ce mi s-a satisfăcut dorința prima oară mi-am programat eu să văd dacă nu cumva este o întâmplare. La vârsta aia nu-ți pui acele întrebări, eu mi-am pus. Eu cred că de mic gândeam ca un adult.

Trebuie să își propui cu convingere. A vorbi din vârful limbii «Dă-mi și mie!», nu o să-ți dea nimeni nimic. În toată psihologia modernă se discută astăzi despre vizualizare, despre implicarea ta, ca și cum ai construi mental ceva. Acel lucru se poate întâmpla pentru că gândul nostru este o misiune de creier, pleacă din creier și este o misiune de forță”, a spus profesorul Constantin Dulcan, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Te-ar putea interesa și: Cât de repede ne pot îmbolnăvi gândurile negre. Medicul Constantin Dulcan: „Toate aceste lucruri ar trebui să le știm”

Te-ar putea interesa și: Medicul Constantin Dulcan, dezvăluiri neașteptate despre lumea de dincolo: „Se miră că nu pot fi văzuţi şi nu pot fi auziţi de nimeni”

Cum trebuie să-ți dorești ca să obții ce vrei în viață

Potrivit reputatului neurolog, este esențial să ne propunem lucruri cu convingere și să le păstrăm în minte de-a lungul timpului, deoarece subconștientul nostru are capacitatea de a materializa aceste gânduri în realitate.

„Gândul are o forță, este cea mai puternică forță din Univers. Cu un gând s-a construit Universul, să fie. Trebuie să-ți propui. Este un lucru care trebuie să fie spus, noi ne propunem conștient scopuri. Acest scop dacă-l păstrăm în minte un timp repetat, el stă preluat de subconștient. Subconștientul este echivalentul Universului. El deține această inteligență infinită și are capacitatea de materializare a acestui gând. Eu la vârsta aia nu eram conștient de ce spuneam, dar acum știu foarte bine. Noi ne propunem scopuri conștient, dar subconștientul are capacitatea de materializare a gândului nostru.

Sigur, trebuie să ceri ceva care este într-un spațiu de posibilități. Nu poți să ceri să primești castele, pentru că nu o să-ți dea nimeni niciodată. Faptul că noi putem să ne materializăm niște gânduri este o simplă lecție. Momentul de trezire și cel de adormire reprezintă o stare de modificare a conștiinței. Ne trezim din theta spre alfa, iar seara din alfa trecem în theta. Am experimentat, iar, a doua zi, lucrul pe care mi l-am propus s-a întâmplat fără niciun fel de dubiu”, a mai precizat profesorul Constantin Dulcan, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Te-ar putea interesa și: Momente grele pentru Dinu Maxer. Artistul a petrecut Paștele în spital: „E un șoc”

Te-ar putea interesa și: Greşeala de cinci minute care îţi blochează sistemul imunitar cinci ore. Dr. Dumitru Constantin Dulcan: "Fără să știm, noi ne îmbolnăvim singuri”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel