Kamara se lansează în cinematografie: „Va fi altceva față de ce s-a văzut până acum”

Data publicării:
Kamara, captură video PRO TV
Descriere foto: Kamara, captură video PRO TV

Kamara pregătește un nou proiect cinematografic. 

Kamara a fost invitat în platoul emisiunii „La Măruță”, unde a vorbit despre noul său proiect cinematografic. 
Din distribuție vor face parte mai multe nume sonore din lumea artistică. 

„Este un proiect cinematografic pe care l-am început cu un scenarist din Statele Unite. Eu am venit cu ideea, el a scris scenariul și în cele din urmă am adunat o frumoasă echipă în care se află un tânăr regizor, Ștefan Vlad, cântăreața Gabriela Năstasă și compozitorul Adrian Mihai.

Este un film din care vrem să naștem alte povești cu fiecare personaj în parte. El este filmat deja, acum este în post- producție. Este mai degrabă o dramă, dar cu accente comice.

Acum depinde de tot ce se întâmplă în jurul acestui film. Avem o echipă foarte frumoasă, tânără, avem și un scenarist care joacă pentru prima oară în film. O să vedeți o echipă ambițioasă, care cu siguranță va fi altceva față de ce s-a văzut până acum”, a dezvăluit Kamara, în emisiunea de la PRO TV. 

 

Kamara, adevărul despre relația cu iubita lui Laurențiu Reghecampf: „Niciodată mai mult de o noapte! Niciodată nu a intrat în casa mea”

 

Nu este primul rol ar cântărețului

În 2007, artistul a debutat în seriale, cu rolul din „Războiul sexelor”, de la Acasă TV. 

„Am jucat intr-un film studentesc, am facut figuratie in diferite productii, dar pot spune ca acum este prima data cand am un rol mai important. Mama mea este cea mai incantata de noua mea ipostaza. Intotdeauna si-a dorit sa ma vada in filme, asta pentru ca ma trag dintr-o familie de artisti – bunicul meu a fost actor, iar bunica balerina. Sunt convins ca mama va fi fanul meu numarul unu”, spunea artistul la vremea aceea. 

Kamara a câștigat 50.000 de euro pentru fiul său. Artistul l-a învins pe Iulian Pîtea

 


Despre Kamara

Născut in București, România, acesta este membrul grupului pop Alb Negru . El este de asemenea descendent grecesc prin mama sa și este stră-nepotul Mariei Filotti. Bunicul său era ministru în Guineea franceză. 

A reprezentat România la Eurovision

Alaturi de Todomondo și Andrei Ștefănescu (formația Alb Negru ), a reprezentat România la Concursul Muzical Eurovision 2007, la care au plasat locul 13 cu piesa " Liubi, Liubi, I Love You ".

De asemenea, Kamara a jucat fotbal la Universitatea din Cluj-Napoca . 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel