Kamara a câștigat 50.000 de euro pentru fiul său. Artistul l-a învins pe Iulian Pîtea

Data publicării:
Captură video youtube/ Survivor Tv
Descriere foto: Captură video youtube/ Survivor Tv

Kamara a câștigat lupta împotriva lui Iulian Pîtea, reușind să strângă bani astfel pentru operația fiului său.

Kamara s-a luptat în cușcă cu un fost concurent de la Exatlon, Iulian Pîtea, pentru a câștiga bani pentru operația fiului său. Chiar dacă înainte de a intra în ring, artistul nu era 100% convins pe reușitele sale, pentru că cel pe care avea să îl înfrunte era mai tânăr decât el, acum acesta se laudă cu reușitele sale.

”Nu am luat niciun pumn, am reușit să eschivez la toate loviturile. Am fost atins, o dată, la cap. Dar aș fi luat și o sută de pumni, și un milion, nu ar mai fi contat câți erau, i-aș fi luat cu plăcere de la Iulian Pîtea pentru Leon”, a spus Kamara, pentru Fanatik.

Kamara a primit sponsorizări pentru tratamentul lui Leon

Și motivele de bucurie pentru cântăreț nu s-au încheiat aici. Acesta a mai primit încă o veste extrem de importantă, cum să sponsorii competiției s-au oferit să îi plătească tratamentele băiatului în următorii cinci ani.

"Am primit tratamentul pe cinci ani din partea sponsorilor. Mi-au zis că plătesc câte 10.000 de euro, timp de cinci ani, pentru tratamentul lui Leon.", a mai spus Kamara.

Ce spunea artistul despre cel pe care l-a înfruntat

”Iulian Pîtea poate să fie mai tânăr, mai agil, mai entuziast, însă eu am experiență, am forță și am concentrare. Nu am teamă de nimeni, de nimic, mai ales că în fața mea un scop: Leon, iar pentru asta aș face orice este posibil ca să îi fie bine”, a mărturisit Kamara înaintea luptei.

La câte operații pe an este supus Leon

"Doar o operație pe an, cea de Miotenofasciotomie pentru că nu e recomandat să faci mai multe, cu anestezie, e și așa una pe an ne gândim cumva dacă nu e mult dar cumva trebuie să facem operația pentru a-l ajuta să i se dea drumul la mușchi încât să poată lucra mai bine în continuare.", a mai dezvăluit artistul, potrivit click.

Care este prețul unei operații

"Nu avem un calcul pentru tot ce înseamnă să facem tratamentele lui Leon pentru că sunt zilnice, sunt recuperări, sunt medicamentații și așa mai departe. Nu avem o sumă exactă dar cert este că operația în sine cu recuperarea de după, e vorba de trei luni de recuperare de după operație, cu drumul, cu cazarea, cu tot ce ține de asta, ajunge în jur de 10.000 de euro de fiecare dată!", a mai spus acesta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel