Kamara, adevărul despre relația cu iubita lui Laurențiu Reghecampf: „Niciodată mai mult de o noapte! Niciodată nu a intrat în casa mea”

Data actualizării: | Data publicării:
Corina Caciuc și Kamara, foto strictsecret.ro
Descriere foto: Corina Caciuc și Kamara, foto strictsecret.ro

Kamara se află în mijlocul unui scandal uriaș, după ce în presă au apărut poze și filmulețe cu el și cu iubita lui Laurențiu Reghecampf. 

Kamara a vorbit pentru prima dată despre relația pe care a avut-o cu Corina Caciuc, iubita celebrului antrenor Laurențiu Reghecampf.

În urmă cu o săptămână, în presă au apărut mai multe imagini cu cei doi din perioada în care formau un cuplu. Acum, artistul spune că nu a fost nimic serios între ei și că s-au văzut de câteva ori. 


Kamara spune că a cunoscut-o pe Corina Caciuc, la Călimănești, după un spectacol, când aceasta l-a abordat. 

„Formația mea avea turneu prin țară. Habar nu am cum s-a descurcat să ajungă la scenă, spunându-mi că e mare fană a mea, că toată viața a visat să mă cunoască. Eram la Călimănești și nici nu știam de unde era! La concertele noastre erau mii de femei.

Ulterior, am aflat că e din Deva. Nici nu am întrebat-o cum o chema! Eu sunt îndrăgostit de când mă știu de muzică și de copiii mei. În rest, este distracție', a spus Kamara pentru realitateasportiva.net.

Cu toate astea, artistul spune că nu a fost o relație serioasă și că s-au văzut de câteva ori. Acesta a mărturisit că a păstrat totuși filmulețele și fotografiile cu ei până anul trecut, când i le-a trimis Corinei. 

„Eu nu am locuit cu fata asta. Am văzut-o sporadic de câteva ori, cred, când o chemam pe la mine: cele două seri petrecute la Călimănești și parcă una la mare, una la București și, ultima, la Ploiești. Atât. Niciodată mai mult de o noapte! Niciodată nu a intrat în casa mea. Chiar mi-am adus aminte. Acum un an când am vorbit, chiar i-am trimis filmulețul și pozele neștiind că este amanta lui Reghe', adăugat el.

Filmulețul cu pricina a stârnit un val de reacții în mediul online. În imagini, actuala iubită a lui Reghecampf, pe atunci doar o adolescentă, îi promitea lui kamara că se va ține de școală. Cântărețul încerca să o convingă să își continue studiile și să se lase de fumat. 

„Mă durea cumva sufletul să văd o tânără care își irosea viața, care nu mergea la școală, care fuma enorm, care nu se trata de diferite boli, care nu avea legătură cu părinții ei, care bea enorm, considerând că o astfel de viață se irosește aiurea și tinerețea nu e veșnică și cea mai mare rușine pentru o femeie este să fie tratată așa de bărbați. Chiar lecția aceea de viață a fost ca ea să conștientizeze că se va face de cel mai mare râs dacă nu se oprește și dacă nu o ia pe calea cea bună și normală pentru un om', a mai mărturisit Kamara.


„Promit să mă ţin de şcoală şi să mă duc la şcoală”

În video-ul publicat de strictsecret.ro, Kamara și actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf au un dialog despre viitorul tinerei. Pe atunci, Corina Caciuc era adolescentă, iar artistul încerca să o convingă săse lase de fumat și să meargă la școală. 

„Promit să mă ţin de şcoală şi să mă duc la şcoală. Să fiu şi cea mai bună! Promit să am la fiecare materie câte un caiet şi să îmi cumpăr şi o carte. Promit să fiu o fată model şi că mă voi duce des la ei”, îi promitea Corina Caciuc lui Kamara.

Anamaria Prodan spune că l-a avertizat pe Laurențiu Reghecampf despre Corina Caciuc: „Sunt niște probleme mari cu domnișoara în cauză”

“Gigi Becali mi-a zis în față că Laurențiu are o amantă. Eu am rămas uluită, pentru că nu știam ce se întâmplă. Eu pentru fotbaliști eram soldatul universal. Îi verificam non stop. Eu i-am spus soțului meu că sunt niște probleme mari cu domnișoara în cauză. El nu a crezut! A zis că domnișoara a făcut Cambridge, că ar avea o firmă.

Și uite că am aflat și de Kamara, care a fost la noi la botez. Kamara i-a dat un mesaj lui Laurențiu și i-a spus cât de mult a greșit. Dacă azi a apărut ceva cu Kamara, mâine poate apărea altceva. Mie Laurențiu mi-a predat o lecție de viață, ca și Gigi Becali. Stai cu un om în viață și nu-l cunoști!”, a declarat Anamaria Prodan, la Realitatea Plus.

 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf sunt pe cale să divorțeze, după ce antrenorul a anunțat-o pe celebra impresară că vrea să își refacă viața alături de tânăra Corina Caciuc, despre care se presupune că ar fi însărcinată. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel