Jorge, ALIMENTUL la care nu ar putea renunța niciodată: "Comand și la cele mai sofisticate restaurante" EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Jorge a dezvăluit alimentul fără de care nu ar putea trăi.

Jorge este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară. Cântărețul, în vârstă de 39 de ani, se menține într-o formă fizică de invidiat și, tocmai din acest motiv, fanii nu ar crede care este alimentul la care nu ar putea renunța niciodată idolul lor. În exclusivitate pentru Spectacola, artistul a mărturisit faptul că nu ar putea trăi, de fapt, fără un o băutură, pe care și-o comandă ori de cât ori iese în oraș. 

"Cred că la bere nu aș renunța niciodată. Eu și la cele mai sofisticate restaurante beau tot bere. Nu pot să beau vin. Nu-mi place. Așa că mereu comand bere și beau în orice anotimp.", a declarat Jorge pentru Spectacola.

Ce meserie ar fi ales Jorge, dacă nu devenea artist

Chiar dacă astăzi este unul dintre cei mai celebri cântăreți din țară, Jorge avea și un alt plan, în cazul în care nu reușea în acest domeniu. 

"Medic estetician. Mi-ar fi plăcut să fac medicină și pentru că îmi place “frumosul” și am și simt estetic, asta aș fi făcut.", ne-a mai spus artistul.

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Jorge / EXCLUSIV

Care este cel mai penibil moment din viața artistului

Domeniul în care activează i-au adunat artistului extrem de multe momente haioase, de care își amintește acum cu amuzament. Totuși, cel mai penibil moment pe care Jorge l-a întâmpinat până acum, pe scenă, a fost în momentul în care l-a interpretat pe Romeo.

"Au fost multe momente penibile, însă unul penibil și haios a fost când am jucat Romeo în “Romeo și Julieta” la Operetă și mi s-au rupt pantalonii tare de tot între picioare și eu îi cântăm Julietei la balcon. Nu înțelegeam de ce râde publicul, pentru că nu era un moment la care se râdea și de ce îmi e rece între picioare.", ne-a spus acesta amuzat.

Ce ar face artistul, dacă ar putea da timpul înapoi

Când vine vorba de regrete, Jorge spune că și-ar fi dorit, ca de la o vârstă fragedă, să fi citit mai multe cărți motivaționale. Artistul nu a fost deloc încurajat de părinții săi, în copilărie, astfel încât ar fi putut să își găsească propria motivație în lectură. 

"Aș fi început să citesc mai multe cărți motivaționale de la o vârstă mai mică. Nu am știut că pot există complimente la un copil, să îl încurajezi când greșește sau să îl iubești necondiționat. Eu am primit multe reproșuri, uneori chiar “corecție” că să pară mai gentil. Poate că atunci când eram mic mi-aș fi dorit să aud și un “bravo George. Poți fi mai bun!”, a spus Jorge.

Recunoaște personajul. Indiciu: Este voce pentru mai multe personaje Disney

Cum și-a cerut Jorge soția în căsătorie

Jorge și Ramona Podea au o căsnicie de aproximativ 10 ani. Drumul până aici nu a fost unul ușor, recunoaște artistul, cei doi având mai multe momente de cumpănă în relație. Așadar, și cererea în căsătorie a fost făcută într-un mod inedit. Artistul a dezvăluit faptul că el și Ramona Podea erau pe cale să se despartă, fiind într-un punct foarte sensibil al relației lor. Când partenera sa a spus că este mai bine să-și spună adio, cântărețul a șocat-o pe aceasta, propunându-i să-i fie alături tot restul vieții.

"Cererea în căsătorie a venit într-un moment de cumpănă, pentru că era într-o seară, după 12 noaptea, fetele dormeau, și noi tocmai ne decideam să ne despărțim. Eram în baie, plângând amândoi, iar în momentul în care ea mi-a zis: „Gata, avem prea multe încercări, nu merge!, eu i-am răspuns: „Decât să ne despărțim, nu mai bine ne căsătorim?. Și așa am cerut-o în căsătorie, în baie, pe jos.", a declarat Jorge, potrivit Viva.

Jorge a vrut să pună capăt relației cu Ramona Podea, din cauza vârstei: Când am aflat, am făcut 4 pași în spate. Ea nu mi-a zis



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel