Recunoaște personajul. Indiciu: Este voce pentru mai multe personaje Disney

Data publicării:

Copilul din imagine este un artist român.

Copilașul din imagine s-a născut pe 22 iunie 1982, în Constanța și este un cântăreț român, dansator și prezentator de televiziune. Acesta a început de mic să fie atras de domeniul artistic, începând să cânte la pian încă de atunci. Mai târziu, el a absolvit Academia de Studii Economice, din București secția managementul afacerilor.

Acesta a trecut printr-un divorț, iar acum este din nou căsătorit, având un copil din prima căsnicie. Cântărețul a trecut foarte greu peste prima despărțire, ajungând chiar și în pragul depresiei.

Pe plan profesional, acesta s-a făcut remarcat în acest domeniu în anul 2003, în urma unei emisiuni difuzate pe Pro TV, la vremea respectivă. 

Acesta a făcut parte și dintr-o trupă, Cocktail, iar la 20 de ani, câștigă împreună cu trupa sa concursul cu piesa "Până-n zori", single ulterior lansat de casa de discuri Media Pro Music.

Cocktail se destramă mai târziu, din cauza eșecului financiar, dar și din cauza faptului că mai multe trupe noi au asaltat Romania,în 2005. După această întâmplare, artistul devine, timp de 6 luni, prezentatorul emisiunii “Fete de gașcă“, show găzduit de Euforia TV.

Mai târziu, a participat și la Dansez pentru tine, în sezonul cu numărul 10, nereușind însă să ajungă în finală.

Anii 2007 si 2008 sunt reprezintă pentru el un imbold în carieră, fiindcă participă alături de Aurelian Temisan și Maria Buza, în „Micul Paris”(2007), și “3007-Terra Maimuțelor ”, spectacol desfășurat la Circul Globus.

În 2009 își începe cariera în operă

Anul 2009, mai precis luna aprilie, este momentul în care el a îmbrățișat și cariera în opera. Acesta a primit rolul lui Romeo, în cadrul musicalului celebru Romeo și Julieta. A reușit să pătrundă și în lumea Disney, fiind în 2013, vocea prințului Hans în filmul Regatul de gheață, iar în 2010 a lui Flynn Rider din O poveste încâlcită.

A participat la Te cunosc de undeva! în primul sezon, fiind și câștigătorul celui de-al doilea sezon, iar în 2013 a prezentat showul de dans, difuzat pe Antena 1, România dansează.

În 2017 prezintă emisiunea Super Potriveala de la Kanal D, timp în care a început să scoată și diverse hituri, precum „Nu ne potrivim”.

Așadar, băiețelul din imagine este Jorge!

Citește și: Jorge, ADEVĂRUL despre divorț: Am plecat de acasă. Mă ducea mereu cu zăhărelul

Jorge a vrut să pună capăt relației cu Ramona Podea, din cauza vârstei: Când am aflat, am făcut 4 pași în spate. Ea nu mi-a zis



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel