Jorge a vrut să pună capăt relației cu Ramona Podea, din cauza vârstei: Când am aflat, am făcut 4 pași în spate. Ea nu mi-a zis

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Jorge, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Jorge, Instagram

Jorge și actuala lui soție s-au certat deseori, din cauza diferenței mari de vârstă dintre ei.

Jorge și Ramona Podea s-au căsătorit în anul 2013. Artistul a cerut-o în căsătorie pe actuala lui soție la 3 luni după ce s-a despărțit de Alina Laufer, căsnicie în urma căreia a suferit foarte mult. Jorge a întâlnit-o pe Ramona la teatru, unde aceasta era cu fiica ei, Ilinca. Pe vremea aceea, cântărețul era încă căsătorit.

"Ea m-a cunoscut pe mine la teatru, ea venea mereu la teatru, pentru că Ilinca, juca și ea la Romeo și Julieta pentru copii. Ea era acolo de fiecare dată când noi repetam, Ramona. Noi nu ne gândeam niciodată că s-ar ajunge aici. 

Noi nu ne cunoșteam și ne-a făcut cunoștință o prietenă comună, a spus că poate legăm ceva pe partea de business Ea nu a fost măritată niciodată și nu era în nicio relație atunci. Noi ne-am întâlnit la masă ca să vorbim despre un deal, că eu trebuia să îi fac niște flori, adică asta a fost. Nu știu ce s-a întâmplat la masă, a fost o chestie de…am stat cu sufletul la gură, ea nu știa ce să zică, eu mă pierdusem. Da, atunci eram căsătorit.", a declarat Jorge, în podcastul Acasă la Măruță.

Jorge nu și-a mai dorit o relație

"Apoi, după nu știu cât timp iar ne-am văzut, eu lucram într-un bussines. Abia atunci a cunoscut-o și Alina pe Ramona, când făceam afacerile, făceam și întâlnirile și ne-am dezvoltat așa în direcția asta. Eu nu aveam planuri, eu voiam să scap, eram fericit că sunt singur. Eu nu mai voiam relație, eu am zis că nu mă însor niciodată. Ea m-a ajutat, pentru că nu mai aveam acces la nimic, la conturile mele și ea m-a ajutat să trec de hopul ăsta. Eu am rămas fără niciun ban atunci, am plâns două luni singur în casă. Nu mai aveam nimic nimic, o lună jumătate am mâncat mămăligă.'', a declarat Jorge.

Artistul a vrut să pună capăt relației, din cauza vârstei

Pentru foarte mult timp, Jorge nu a știut câți ani are actuala nevastă. Acesta a aflat din greșeală, moment în care a vrut să pună capăt relației.

"Eu când am aflat că ea este cu 10 ani mai mare decât mine, am făcut 4 pași în spate. Ea nu mi-a zis lucrul ăsta luni de zile, eu credeam că e cu 4 ani mai mare decât mine. Când am văzut buletinul ei din întâmplare și când am văzut că e în 72 am zis că nu e bine. Pe vremea aceea mă chemau la Burlacul, aveam alt drum, voiam să mă distrez. Ne-am tot certat, ne-am tot împăcat, din cauza vârstei.", a mai dezvăluit Jorge.

 

Citește și: Jorge, ADEVĂRUL despre divorț: Am plecat de acasă. Mă ducea mereu cu zăhărelul

 

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel