Jorge, jignit dur la Survivor România. Cine l-a desființat pe Faimos: „Demonstrez mai multă educație decât tine”

Data publicării:
Jorge, captură video Pro TV
Descriere foto: Jorge, captură video Pro TV

Jorge a intrat în vizorul unui concurent din echipa Războinicilor, care i-a adresat cuvinte dure.

Jorge este unul dintre cei 12 Faimoși, care au ales să-și părăsească confortul de acasă și să plece în jungla Dominicană, în cel mai dur show de supraviețuire din viața lor. Mai mult, atât Războinicii, cât și Faimoșii, își vor testa la maximum și abilitățile psihice, care vor fi puse de multe ori la încercare din mai multe cauze, cum ar fi foamea, diferențele sociale, frigul sau oboseala. Așadar, chiar dacă sunt de doar câteva zile în junglă, primele conflicte au început să zguduie cele două tabere. Cea mai aprinsă ceartă a avut loc chiar între Jorge și un războinic, lucru la care nimeni nu se aștepta. Concret, artistul  împreună cu Răzvan Danciu și-au petrecut câteva zile în exil, lucru care i-a luat prin surprindere atât pe ei, cât și pe colegii de tabără.

Ajuns departe de coechipierii săi, Jorge susține faptul că a încercat să creeze o relație alături de războinic și să-l ajute cu orice i-a stat în putință. În schimb, solistul spune că acesta s-a comportat foarte urât și l-a „înțepat” constant. 

„Am înțeles ce vrea să spună vorba „mușcă mâna care te hrănește'. Am fost prietenos cu Răzvan. I-am gătit, i-am dat pătura mea. Am găsit o soluție să stăm sub pelerina mea, pentru că el nu are nici pătură, nici pelerină, și el mă înțeapă. M-a înțepat și în prima zi, l-am lăsat, azi m-a înțepat iarăși, că suntem demoralizați, că sigur vom pierde la joc.

Recunosc că m-am enervat teribil pentru că nu mi-am imaginat că un copil care are o față de înger poate să muște atât de puternic. M-a durat. Nu am învățat lecția că nu trebuie să am încrede în oameni, însă sunt optimist. Eu voi rămâne prietenos în continuare.”, a spus Jorge la Consiliul de Nominalizare.

Poate te interesează și: Dan Negru desființează emisiunile din România: „Showuri de umilință. Câștigurile financiare încă sunt uriașe”

 

Răzvan Danciu, jigniri dure la adresa lui Jorge

În apărarea lui, războinicul spune că Jorge nu este aceeași persoană întotdeauna, ci are mai multe fețe. Mai mult, acesta i-a reproșat artistului faptul că și la capitolul „educație” îl întrece. 

„De față cu mine, e total altfel. Ceea ce numește el că l-am înțepat este faptul că am spus că războinicii sunt mult mai tari și m-am bucurat că am adus primul și ultimul punct. Efectiv, la 20 de ani demonstrez mai multă educație decât tine.”, a declarat și Răzvan Danciu, în cadrul Consiliului de Nominalizare.

Poate te interesează și: Vica Blochina, mărturisire emoționantă despre fiul său, la Survivor România 2023: „Nu mai vorbește cu mine, îmi vine să plâng”

 

Cine sunt cei trei Faimoși nominalizați spre eliminare

Ediția de 10 ianuarie a competiției Survivor a venit la pachet și cu primul consiliul de eliminare pentru Faimoși, care au pierdut proba de imunitate, la un scor strâns de 9-10. Așadar, concurenții au nominalizat vedetele din care publicul trebuie să își alegă doi preferați. În urma voturilor celor din tabără, dar și în urma voturilor celor doi concurenți care au câștigat imunitatea individuală, cei trei nominalizați spre eliminare sunt Gheboasă, DOC și Maria. 

VEZI și: Horoscop Chinezesc 2023. Marian Golea, previziuni pentru toate semnele zodiacale: „Este un an în care trebuie să-ți faci griji. Incendii grele, secetă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel