Horoscop Chinezesc 2023. Marian Golea, previziuni pentru toate semnele zodiacale: „Este un an în care trebuie să-ți faci griji. Incendii grele, secetă”

Data publicării:
Marian Golea, captură video Youtube
Descriere foto: Marian Golea, captură video Youtube

Astrologul Marian Golea a dezvăluit ce aduce Horoscopul Chinezesc pentru fiecare semn zodiacal în parte.

Astrologul Marian Golea a fost invitat în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP” de pe Prima TV, unde a făcut câteva previziuni pentru noul an, dar a dezvăluit și puțin din Horoscopul Chinezesc, pentru fiecare zodie. Potrivit acestuia, trebuie să fim pregătiți pentru un 2023 presărat de conflicte, dar și de mai multe dezastre.

„Sunt vreo 6-7 domenii despre care se vorbește. Oamenii se întorc acasă, dacă sunt plecați la război, dacă familia este dezbinată, aceasta va fi unificată, dacă vor avea nevoie de un sfat, familia este acolo. Nu o să fie un an bun, din punctul de vedere al războiului. România va fi afectată de niște lupte interne. Bătaia pentru putere nu se va termina niciodată. Există o destabilizare senzațională, ceea ce face să nu avem resurse la anul. Cel mai important coeficient al vieții este să ai resurse. Noi nu vom avea bani, orice vom porni bun, rămânem fără resurse, nu putem să dezvoltăm.

Spre bucuria noastră, nu există niciun pic de metal în harta anului, care este caracteristic bolilor de plămâni, dar în vestul țării și vestul lumii vin mari probleme. Este un an în care trebuie să-ți faci griji. Anul are mult lemn, care produce mult foc, incendii grele. Va fi și secetă.”, a declarat Marian Golea, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV. 

Citește și: Horoscop Chinezesc 2023 - Anul Iepurelui de Apă. Astrolog Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile / VIDEO

Șobolanul

Nu o duce foarte rău, dar nici foarte bine. De exemplu, când totul merge bine, apare ceva care te trage în jos. 

Bivolul

Nu are un an foarte rău, dar trebuie să nu-l ia lumea de fraier. El are tipul de energie prin care alții își doresc să îl fure, pentru că merge. Înseamnă că s-ar putea supăra Bivolul, ceea ce nu-i de bine. Poate avea conflicte.

Tigru

Nu este un an rău, dar poate avea depresii. Sunt mai mulți coeficienți. 

Iepure

Este cea mai afectată zodie, pentru că reprezintă fiul cel mare al casei, dar și sănătatea casei. Aveți grijă de copii.

Dragon

Îi sfătuiesc să uite de cuvântul „nu”. Este o mică tendință, când cineva le explică despre o mică problemă de-a lor, ei spun imediat „nu”, după își dau seama că persoana respectivă poate avea dreptate. Dacă renunță la „nu” pot avea un an bunicel.

Șarpele

Are mari șanse de prosperitate. Este cel mai puternic și mai ascuns semn zodiacal.

Calul

Este șeful nostru, nu poate avea un an mai bun ca acesta. 

Oaia

Este una dintre marile deziluzii, pentru că toate energiile din jurul ei sunt urâte. Pentru mine, oaia reprezintă elementul de bani, dacă mă asociez cu ea, fac bani.

Maimuța

Ar putea fi foarte bine situată, dacă nu ar fi prea apropiată de cocoș, care îi aduce niște energii proaste. 

Cocoș

Are steaua 6, de metal. El este de metal. Are sănătate bună, dar noi trebuie să fim foarte atenți la sectorul de vest. 

Câine

Își poate pierde din faimă, din prieteni. Dacă a spus minciuni, pot ieși la iveală.

Mistrețul

O duce mai bine decât câinele. Problema mare este că în sectorul de vest toți o duc rău. 

Te pate interesa și: Horoscop Chinezesc 2023, cu Nicoleta Ghiriș. ZODIA care poate fi cuprinsă de griji și anxietate. La ce trebuie să fie atentă / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel