Jo, despre problemele de sănătate cu care se confruntă:„De o săptămână sunt la pat.” Ce a pățit artista în timpul unui concert

Data publicării:
Sursa foto: Jo, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Jo, instagram

Jo a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă. 

Jo se numără printre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta se confruntă cu grave probleme de sănătate. Din această cauză, Jo a fost nevoită să își anuleze ultimul concert. 

Jo, despre problemele de sănătate cu care se confruntă

Artista este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Jo a povestit  că în timpul concertului de aseară chiar la ultima piesă, i s-a făcut foarte rău și a simțit cum făcea febră.

„Voiam să vă zic ce experiență am trăit astăzi și ce mi-am dat seama. Eu de o săptămână sunt la pat, astăzi am crezut că mă simt un pic mai bine cumva pentru că mi-am și alimentat asta în cap, știam că am concert astăzi și că trebuie să fiu bine. (...) La ultima piesă mi s-a făcut super rău, am simțit cum fac febră iarăși și am tras concluzia că, pur și simplu, corpul nostru știe atunci când ai nevoie de el, cât ai nevoie de el, știe să își dozeze energia în așa fel încât să îți termini treaba și atât”, a mărturisit Jo pe InstaStory.

Ce a mărturisit artista despre finala Te cunosc de undeva

Jo a recunoscut că s-a simțit foarte rău și în timpul filmărilor „Te cunosc de undeva”. Vedeta spunea că a ajutat-o corpul să ducă la bun sfârșit competiția. 

„Eu acum o săptămână, când am căzut, a fost fix după finala Te cunosc de undeva. M-a ajutat cumva corpul, chiar dacă știu că și în finală am stat la perfuzii ca să îmi revin, să pot să mă pun pe picioare. Aveam energie cât să duc finala la bun sfârșit și am dus-o, dar în schimb, a doua zi după finală gata, am fost la pat și am fost rău, de asta a și trebuit să anulez un concert. Acum credeam că m-am făcut bine (...) Simt că am nevoie să dorm” a adăugat artista

Citește și: Sofia Vicoveanca, despre retragerea din industria muzicală: "Sunt la capăt de drum..." Care este cea mai mare dorință a artistei

Tudor Chirilă a fost operat în Germania. Cu ce problemă s-a confruntat artistul: „Aproape că mă bucur că am trecut prin asta doar ca să...”

Andreea Bănică, măsuri dure, după ce Austria s-a opus aderării României la Schengen: „Să îi facem să simtă măcar puțin”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel