Jessie Baneș face praf emisiunea „Bravo, ai stil!”. Artista a transmis un mesaj dur: „E o frenezie totală în jurul acestui show!”

Data publicării:
Sursa foto: Jessie Baneș, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Jessie Baneș, instagram

Jessie Baneș a transmis un mesaj dur pe rețelele de socializare, în legătură cu emisiunea „Bravo, ai stil!”.

Pregătirile pentru lansarea noului sezon “Bravo, ai stil!” sunt în toi, au început filmările pentru cea mai acerbă competiție, care a lansat zeci de influenceri și a creat comunități uriașe de fani în social media. O nouă generație de tinere ambiţioase, încă necunoscute publicului larg, se pregătesc să ia cu asalt inimile milioanelor de telespectatori, iar cei trei jurați, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu, alături de amfitrioana show-ului, Ilinca Vandici, vor fi alături de acestea pe tot parcursul competiției.

Jessie Baneș face praf emisiunea „Bravo, ai stil!”

Jessie Baneș nu a ezitat să-și exprime punctul de vedere în ceea ce privește acest show deosebit de popular. Artista este de părere că se promovează un stil de viață superficial, iar concurentele doar aspiră la ceva ce nu este de viitor. 

„E o frenezie totală în jurul acestui show! În urma acestei emisiuni, fetele care participă își umplu viața doar cu Instagram, sunt mari influencerițe. Și dacă Instagram-ul cade peste câțiva ani? Ne trezim cu șomeri! La fel și cu tik tok-ul”, a declarat moderatoarea Gold FM în cadrul emisiunii „Golden Hour cu Jessie”.

Jessie Baneș consideră că această emisiune le încurajează pe fete să devină celebre, însă fără a se focusa pe educația și pe dezvoltarea lor personală. Artista recunoaște că este dezamăgită de acest lucru. 

„Emisiunea chiar asta face! Le încurajează pe fete să devină influencerițe! Ce-o mai fi și ‘meseria’ asta de influencer… Ele fac din asta un scop final în viață!”, a adăugat Jessie Baneș, dezamăgită de faptul că televiziunile cu audiență promovează false modele, e

Jessie Baneș: „Se vor trezi la 35-40 de ani că nu le mai bagă nimeni în seamă”

„Fetele astea vor îmbătrâni. Se vor trezi la 35-40 de ani că nu le mai bagă nimeni în seamă pe Instagram și pe Tik Tok și că nu au cu ce să-și susțină familia!”, a evidențiat Jessie Baneș.

Citește și: Jessie Baneș face praf TVR-ul, după selecția Eurovision: „Este jenant. Ar trebui, de urgență, cei din organizarea să-și dea demisia”

Jessie, piesă nouă despre prietenia adevărată: “Când vom ști să ne respectăm și iubim pe noi înșine, atunci ne vor iubi și respecta și străinii”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel