Jessie, piesă nouă despre prietenia adevărată: “Când vom ști să ne respectăm și iubim pe noi înșine, atunci ne vor iubi și respecta și străinii”

Data publicării:
Jessie, foto Instagram
Descriere foto: Jessie, foto Instagram

Jessie Baneș a lansat o nouă piesă, în care subiectul principal este prietenia. Mesajul artistei, prin această piesă, este unul extrem de profund și emoționant, aceasta încurajând românii să își iubescă valorile și tradiția, 

Jessie lansează piesa etno Prietene Adevarate.

„Cine mai știe ce înseamnă “prietenia adevărată” în ziua de astăzi? Sau cum se simte? Să ai lângă ține un suflet care să te asculte, să te înțeleagă și să îți stea aproape la bine dar și la greu? Vreau să cred că mai există pe lume prieteni adevărați, și pentru ei dedic această piesă, scrisă de mine.  Și dacă aveți și voi prieteni buni alături, să ascultați împreună cu ei piesă asta. Să le reamintiți ce înseamnă pentru voi. Se zice că un prieten este fratele pe care poate nu l-ai avut niciodată. Dar pe care Dumnezeu ți l-a trimis sub numele de PRIETEN.  Iar cine are prieteni buni pe lângă el, în călătoria asta numită viață, se poate simți un om cu adevărat binecuvântat”, a transmis Jessie, pe rețelele de socializare. 

 

„Piesa este un răspuns pentru valul de muzică mainstream”

„Piesa a fost scrisă și compusă integral de mine. Mesajul e evident, iar inspirația mi-am găsit-o chiar în noi, românii și româncele. Am vrut prin acest mesaj să îi încurajez pe oameni, având în vedere că am trecut prin perioade dificile și să le reamintesc că trebuie să trecem împreună și prin bine și prin greu. Trebuie să înțelegem că relațiile de prietenie sunt cele mai mari bogații pe care le avem în viață.. și nu averile. Avem noi românii o vorba: nu luăm nimic cu noi pe lumea celalaltă. Și chiar așa e!
Deși piesă este etno, poate fi considerată un răspuns pentru valul de muzică mainstream (manele, trap, pop) care se lansează de ceva timp și care pun accentul doar pe bogățiile materiale. 
Unele lucruri într-adevăr, așa au fost dintotdeauna, și așa vor fi de-a pururi și nu le poate schimbă nici un curent. Omul cu toate bogățiile din lume nu poate fi fericit și împlinit fără prietenie și dragoste pentru aproape. Trebuie să intelegm încă o dată și să valorificăm chestiunile profunde ale vieții și nu scopurile evenescente cum ar fi banii, mășinile și operațiile estetice. Nu în ultimul rând îmi doresc că, cât mai mulți români să continue să se bucure românește pt că avem cultură și tradiții frumoase. Toți străinii pe care i am cunoscut ajung cu gură căscată în România, numai noi nu știm să apreciem ce avem. Și acum un mesaj dacă vreți: “când vom ști să ne respectăm și iubim si pe noi înșine, atunci ne vor iubi și respecta și străinii”.
Eu am multe prietene și prieteni, și mă mândresc cu ei. Clipul acestei piese pe care l am filmat într-un hotel din București, unde prietenul nostru Moha(Mohammad Murad) a reînviat turismul românesc. Când ai prieteni buni alături, ies și lucruri frumoase”, a mai spus Jessie. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel