Jeremy Renner, în stare critică la spital. Actorul din seria Marvel a suferit un accident grav

Data publicării:
Jeremy Renner, captură video Instagram
Descriere foto: Jeremy Renner, captură video Instagram

Actorul Jeremy Renner a fost transportat de urgență la spital, după ce s-a accidentat grav. 

Actorul Jeremy Renner, în vârstă de 51 de ani, a fost transportat duminică, 1 ianuarie, la spital, după ce a fost implicat într-un accident grav, cauzat de vremea nefavorabilă.

Bărbatul se află în stare "critică, dar stabilă" și  "primește îngrijiri excelente", a declarat purtătorul său de cuvânt, notează presa internațională. Din primele informații, se pare că acesta încerca să curețe zăpada, cu ajutorul unui plug. Nu au fost însă făcute publice circumstanțele producerii accidentului.

Luna trecută, Renner a postat un videoclip în care apare într-un vehicul 4x4 plutind în în zăpadă, unde a scris: "Luni dimineața. Pregătirea de iarnă nu putea fi mai distractivă!!! 

Te poate interesa și: Anthony Hopkins, la 47 de ani de când a renunțat la alcool: „Eram disperat și, probabil, nu mai aveam mult de trăit” / VIDEO

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeremy Renner (@jeremyrenner)

 

Actorul, care deține o casă în comitatul Washoe, Nevada, s-ar fi accidentat din cauza vremii extrem de dure din acea zonă, care a fost lovită de o furtună cumplită în noaptea de Anul Nou.

În urma acestui incident, mii de locuințe au suferit întreruperi de energie electrică și sute de drumuri au fost închise în nordul Californiei și în părți din statul vecin Nevada.

Poate te interesează și: Michelle Obama: "Au fost zece ani în care nu mi-am putut suporta soțul”. Cum se înțeleg cei doi în prezent

 

Jeremy Renner, carieră impresionantă

Renner, nominalizat de două ori la Oscar, este cunoscut pentru rolul lui Hawkeye din universul cinematografic Marvel.

De asemenea, a jucat în filme precum The Hurt Locker, American Hustle și Mission Impossible - Ghost Protocol alături de Tom Cruise. Renner joacă în prezent în serialul Paramount+ The Mayor of Kingstown. Cea de-a doua serie urmează să fie lansată la sfârșitul acestei luni.

De asemenea, el urmează să joace în serialul Disney+ Rennervations, un serial în patru părți în care Renner încearcă să ajute comunitățile din întreaga lume prin reimaginarea unor vehicule unice construite special pentru a răspunde nevoilor zonei respective.

Luna trecută, actorul și un șef al pompierilor voluntari, au apărut în emisiunea lui Kelly Clarkson Show, unde acesta a dezvăluit faptul că ajută la construirea unei stații de pompieri în Tahoe.

"De fapt, construiesc o stație la casa din Tahoe, deoarece este o zonă favorabilă pentru incendii", i-a spus el lui Clarkson.

"Lucrez cu departamentele de pompieri de acolo și sunt destul de grozavi.

"Mă învață și mă ajută și încă mai am de făcut câteva ore cu ei", a completat el.

Citește și: Rihanna, primele imagini cu fiul ei. Artista și-a arătat bebelușul pe rețelele de socializare/ VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel