Rihanna, primele imagini cu fiul ei. Artista și-a arătat bebelușul pe rețelele de socializare/ VIDEO

Data publicării:

Rihanna a publicat un prim clip video cu băieţelul său

Cântăreaţa Rihanna a publicat în premieră un clip video cu micuţul ei băiat, născut în luna mai din relaţia cu rapper-ul A$AP Rocky.

Clipul de 45 de secunde, aflat pe TikTok de sâmbătă, reprezintă şi prima postare a vedetei pe această reţea de socializare. Materialul video a fost deja vizionat de 11,5 milioane de ori şi a primit peste 3,4 milioane de aprecieri.

 

@rihanna

hacked

♬ original sound - Rihanna

 

În videoclipul intitulat "hacked" (piratat), băieţelul este văzut zâmbind în timp ce încearcă să atingă telefonul mamei sale. În imagini apare şi Rihanna care îl întreabă "încerci să ridici telefonul mamei?".

Vedeta în vârstă de 34 de ani, interpreta unor hituri precum "Umbrella" sau "Diamonds", a născut în luna mai, însă în afară de acest lucru, nu au mai fost oferite niciun fel de detalii publicului larg, nici măcar care este prenumele copilului, notează Agerpres.

Și-a ținut și sarcina ascunsă

 

Artista a dezvăluit pentru prima dată în ianuarie 2022 că așteaptă primul ei copil cu A$AP Rocky. După ce a fost fotografiată cu burtica de gravidă la vedere în New York City, o sursă a declarat pentru PEOPLE că Rihanna era "încântată să fie mamă" și "nu putea fi mai fericită".

"Tot ceea ce face Rihanna, o face în felul ei și în ritmul ei, iar faptul că are un copil nu este diferit", a spus sursa, pentru People.

De-a lungul sarcinii sale, Rihanna a afișat mai multe ținute spectaculoase, care i-au scos în evidență burtica de gravidă. 

În timpul unui eveniment Fenty Beauty din Los Angeles din februarie, cântăreața a declarat pentru PEOPLE că a fost "distractiv", dar și "o provocare" să se joace cu moda în timp ce era însărcinată. "Îmi place. Mă bucur", a spus ea.

"Mă bucur că nu trebuie să-mi fac griji pentru a-mi acoperi burtica", a adăugat cântăreața. "Dacă mă simt un pic dolofană, e ca și cum, aia e! E un bebeluș!"

Artista a vorbit mai târziu despre fiul ei în timp ce discuta cu PEOPLE pe platoul de filmare al show-ului său Savage X Fenty Vol. 4.

"Este amuzant, este fericit - și este gras!", a spus ea râzând. "El este uimitor. Este o adevărată scenă drăgălașă în acest moment".



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel