Michelle Obama: "Au fost zece ani în care nu mi-am putut suporta soțul”. Cum se înțeleg cei doi în prezent

Data publicării:
Michelle Obama, captură video YouTube
Descriere foto: Michelle Obama, captură video YouTube

Michelle Obama a vorbit deschis despre problemele din cuplu, pe care le-a întâmpinat până acum cu soțul ei.

Unul dintre cele mai puternice cupluri ale Americii - Michelle și Barack Obama au trecut, de-a lungul timpului, prin propriile momente de cumpănă, care le-au pus la încercare relația. Chiar dacă în fața publicului larg, cei doi au apărut întotdeauna cu zâmbetul pe buze, în realitate, viața nu este chiar roz, iar problemele îi lovesc chiar și pe ei. Aceste dezvăluiri au fost scoase la iveală chiar de soția fostului președinte al Americii, care spune că nu întotdeauna s-a înțeles cu partenerul ei. 

Michelle nu s-a sfiit niciodată să vorbească în public despre căsnicia ei. În anul 2019, în cadrul festivalului Essence, aceasta a fost aleasă pentru a purta un discurs cu privire la regulile de urmat, pentru o căsnicie sănătoasă și plină de iubire. 

În timpul acelui discurs, ea a stârnit aplauze în sală spunând: "Căsătorește-te cu cineva care este egalul tău. Căsătoriți-vă cu cineva și fiți cu cineva care vrea ca voi să câștigați la fel de mult cum vreți voi să câștigați". De aici, a rezultat faptul că cei doi soți ar putea trăi ceea ce numim „relație perfectă”, însă adevărul avea să iasă la iveală curând, notează presa internațională.

Cum decurge căsnicia dintre Michelle și Barack Obama

Într-un interviu recent, din timpul turneului pentru cea mai recentă carte a sa, The Light we Carry: Overcoming in Uncertain Times, Michelle Obama a vorbit despre adevărul din căsnicia ei în fața "grupului de vedete". 

"Au fost zece ani în care nu mi-am putut suporta soțul - Zece ani întregi. Și ghiciți când s-a întâmplat? Când acei copii erau mici. Poți fi atât de grozav individual când ești doar căsătorit. Tu ai viața ta și el o are pe a lui, iar apoi vă uniți." , spunea ea. 

Ea vorbește despre fericirea din alegerile de suprafață - alegerea televizorului la care să te uiți și posibilitatea de a călători oriunde și oricând. Lucrurile se schimbă, însă, atunci când în ecuație apar și copiii. 

"Dar în momentul în care am avut copii, a fost ceva de genul - "unde te duci și cât de departe?", și începi să măsori "câte scutece ai schimbat?", și "oh, joci golf?". Atunci încep toate măsurătorile", spune ea despre schimbarea pe care au experimentat-o după ce au avut copii. 

"Ei au pretenții. Ei nu vorbesc. Sunt slabi comunicatori. Plâng tot timpul. Sunt iraționali. Sunt nevoiași. Lasă-mă să-ți spun - copiii mici sunt niște teroriști". ", spune Michelle despre copiii ei, "Dar, îi iubești mai mult decât orice." 


Așadar, în timpul acestor 10 ani de luptă, spune ea, "în timp ce încercam să ne construim carierele, în timp ce ne făceam griji cu privire la școală și la cine face ce... eram ca și cum, "ugh... asta nu e chiar așa"."

Michelle și Barack Obama, căsnicie de 30 de ani

Chiar dacă primii ani de căsnicie au fost foarte grei, Michelle spune că nu s-a gândit niciodată să-și abandoneze partenerul și a luptat, alături de el, pentru îmbunătățirea relației. 

"Dar suntem căsătoriți de 30 de ani. Aș prefera 10 ani răi decât 30. Este doar modul în care privești lucrurile. Oamenii renunță... cinci ani nu mai suport", spune ea despre primii ani haotici de căsnicie. 


"Ai putea fi supărată pe el, dar te uiți totuși la el și spui: 'Nu sunt fericită cu tine, dar te respect'. Nu sunt de acord cu tine, dar ești totuși o persoană inteligentă și amabilă'. Adică, sentimentele se vor schimba în timp.

Prea mulți oameni se grăbesc să "renunțe" atunci când acele sentimente inițiale din faza de lună de miere se estompează”, mai spune Michelle

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel