Jennifer Aniston, mândră de părul ei grizonat. Vedeta a renunțat la vopseaua de păr și lansează un nou trend

Data publicării:

Jennifer Aniston reușește încă o dată să fie o deschizătoare de drumuri. Dacă prin rolul lui Rachel, din Friends, a reușit să facă o lume întreagă să își vopsească părul în șuvițe blonde sau să-i imite tunsorile, de data aceasta, actrița dă tonul unui nou trend: naturalețea. 

Fosta actriță din Friends a intrat oficial în era părului grizonat, după ce și-a etalat rădăcinile argintii într-un videoclip recent de pe Instagram. În timp ce promova un nou produs de la brandul ei de îngrijire a părului , Jennifer și-a lăsat șuvițele gri să se întrevadă

Îmbrăcată cu o bluză neagră cu mânecă lungă și jambiere asortate, actrița și și-a păstrat farmecul simplu, cu un machiaj abia sesizabil. La urma urmei, scopul videoclipului a fost acela de a promova cea mai recentă lansare a brandului său, așa că accentul a fost pus pe coafura ei fără efort.

"Îl poți folosi o dată pe săptămână", a spus ea despre Tratamentul de reparare intensivă. "Puneți-l, lăsați-l să acționeze, periați-l, lăsați-l în prosop, dormiți în el o oră, orice doriți. Sunt pur și simplu încântată!"

Deși actrița în vârstă de 54 de ani nu a menționat șuvițele grizonate, urmăritorii ei au lăudat-o în secțiunea de comentarii pentru că a îmbrățișat naturașețea. Un utilizator a răspuns: "Bravo pentru că ai permis griului să iasă la iveală - revigorant", iar o altă persoană a adăugat: "Jen, părul tău este pur și simplu o capodoperă și toată lumea este de acord."

VEZI ȘI: Jennifer Aniston, dezvăluiri dureroare din lupta cu infertilitatea: „Am încercat orice”. Actrița nu poate avea copii

Care este  filozofia lui Jennifer Aniston despre îmbătrânire 

 

"În mod universal, cu toții vom crește și vom îmbătrâni", a declarat ea în exclusivitate pentru E! News în februarie 2022. "Nu poți nega asta, este o garanție. Dar putem fi vitali și putem fi înfloritori la bătrânețe."


Ea a continuat: "Societății noastre îi place să spună: 'Oh, ai această vârstă, acum o iei la vale'. Și acum te duci la pășune și asta e, pa-pa". Nu mai ești valoros sau util pentru societate'. Și asta este atât de greșit".

VEZI ȘI: Jennifer Aniston, secretul frumuseții, la 53 de ani: "Două lucruri sunt inevitabile. Primul, îmbătrânirea. Al doilea...”

Sfatul ei? Aveți grijă de voi înșivă, din interior spre exterior.

"Fără telefoane, fără e-mailuri, fără mesaje și fără social media", a explicat ea, detaliind ce presupune ritualul ei de autoîngrijire. "Să nu te uiți la nimic din toate astea timp de o oră bună, o oră și jumătate. Vă recomand cu căldură să faceți asta timp de o săptămână, nu o să vă vină să credeți ce diferență este."

 

VEZI ȘI: Jennifer Aniston, diagnosticată cu somnambulism. Cum a reușit să se vindece: "Am fost trezită de alarmele din casă pe care eu le-am declanșat."

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel