Jennifer Aniston, secretul frumuseții, la 53 de ani: "Două lucruri sunt inevitabile. Primul, îmbătrânirea. Al doilea...”

Data publicării:
Jennifer Aniston, captură video Instagram
Descriere foto: Jennifer Aniston, captură video Instagram

Jennifer Aniston, în vârstă de 53 de ani, a vorbit despre îmbătrânire și despre îngrijirea părului pe măsură ce devine grizonat.

Dacă există cineva care pare să se transforme ca vinul pe măsură ce înaintează în vârstă, aceea este Jennifer Aniston. Actrița în vârstă de 53 de ani a vorbit și în trecut despre trucurile prin care își menține o piele tânără și strălucitoare, iar acum dezvăluie ce părere are despre încărunțirea părului.

Actrița are un singur lucru de spus femeilor care aleg să își lase părul cărunt natural: "Tu te faci pe tine!", a spus ea într-un interviu  pentru Glamour. 


Fosta vedetă din Friends încurajează femeile să facă orice le face să se simtă bine când vine vorba de părul lor. "Dacă vreți să încărunțiți, faceți-o! Dacă vreți să continuați să vă vopsiți părul, e minunat și asta. Cred că toată lumea ar trebui să se simtă încrezătoare în orice alegere pe care o face, inclusiv să îmbrățișeze culoarea sau textura naturală", a declarat Aniston. "Părul este un mod creativ de a te exprima și îmi place că starea de spirit și energia ta se pot schimba odată cu schimbarea unei coafuri, a unei tunsori sau a unei culori. Îmbrățișați ceea ce vă va face fericiți".

Ceea ce este mai important pentru Aniston decât culoarea părului ei, pe măsură ce îmbătrânește, este sănătatea ei generală. "Două lucruri sunt inevitabile. Primul, îmbătrânirea. Al doilea, întotdeauna vor exista critici", a spus Aniston. "Pentru mine, este mai mult o întrebare despre cum să am cea mai bună grijă de mine, fizic și mental. Încă putem prospera când suntem mai în vârstă, iar asta datorită tuturor progreselor din domeniul sănătății, nutriției, tehnologiei și științei."


Secretul lui Jennifer Aniston pentru un păr sănătos

"Secretul constă în folosirea produselor potrivite, care nu numai că oferă performanță, dar sunt și formulate cu cele mai bune ingrediente", a declarat ea pentru Glamour. "Încerc să păstrez lucrurile simple și să limitez numărul de produse pe care le folosesc."

În plus, Aniston a vorbit în trecut despre importanța utilizării unui produs de protecție pentru a menține un păr sănătos.


"Cel mai important lucru pe care l-am învățat de-a lungul anilor de la stiliștii mei este să protejez! Ne supunem părul la atât de multe deteriorări - vopsirea părului, aparatele de îndreptat, ondulatorul, totul în timp are un efect", a spus ea, în urmă cu ceva timp. "De aceea este esențial să folosim produse care protejează la fiecare pas."

Gândurile cu care s-a luptat la împlinirea vârstei de 50 de ani

Aceasta nu este prima dată când Aniston vorbește despre îmbătrânirea grațioasă. Când a împlinit 50 de ani, actrița a recunoscut că s-a simțit "condamnată" în jurul acestui număr, dar a fost încrezătoare că "intră în cele mai creative perioade de împlinire din viața mea". Ea a declarat pentru InStyle: "Nu știu despre ce este vorba, pentru că nu mă simt deloc diferită. Lucrurile nu se opresc în niciun fel. Mă simt incredibil din punct de vedere fizic. Așa că este ciudat că dintr-o dată este telegrafiat într-un mod în care se spune: "Arăți uimitor pentru vârsta ta". Cred că trebuie să stabilim o anumită etichetă în jurul acestui dialog și a acestui verbiaj."

După ce a împlinit 52 de ani, în 2021, Aniston a vorbit din nou despre perspectiva sa asupra îmbătrânirii grațioase. "Sunt la o vârstă la care sunt mai interesată ca niciodată de sănătatea mea, iar viața mea este înfloritoare, dar, potrivit societății, aici ar trebui să ies la păscut. Nu, nu, nu, nu", a spus ea. "Tinerețea se irosește la tineri, am înțeles. Dar vreau să continui să îmi pun în cap informații care mă vor inspira".



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel