Jennifer Aniston, dezvăluiri dureroase din lupta cu infertilitatea: „Am încercat orice”. Actrița nu poate avea copii

Data actualizării: | Data publicării:
Jennifer Aniston, captură video Instagram
Descriere foto: Jennifer Aniston, captură video Instagram

Jennifer Aniston a vorbit despre lupta cu infertilitatea pe care a dus-o ani buni de zile.

Jennifer Aniston a vorbit despre încercarea disperată pe care a avut-o mult timp pentru a rămâne însărcinată. Celebra actriță a încercat chiar și fertilizare in vitro, care însă nu a dat nici ea rezultate. 

Actrița, în vârstă de 53 de ani, cunoscută mai ales pentru rolul lui Rachel Green din Friends, a declarat în cadrul unui interviu faptul că a trecut în tot acest timp printr-o perioadă foarte dificilă, întrucât presiunea socială era extrem de mare, primind foarte des întrebarea „Când vei avea un copil?”. Artista și-a deschis sufletul și a spus faptul că a încercat orice truc, însă, din nefericire, nu există nicio soluție de a rămâne însărcinată, notează bbc.com

"Încercam să rămân însărcinată. A fost un drum plin de provocări pentru mine, drumul de reuși să fac copii. Toți anii și anii de speculații... A fost foarte greu. Treceam prin fertilizare in vitro, beam ceaiuri chinezești, orice.", a spus ea, în cadrul unui interviu.

Cu toate acestea, Jennifer Anison nu are niciun regret, dar totuși și-ar fi dorit să știe încă înainte de a face toate aceste încercări, că nu există nicio soluție în această situație. 

"Aș fi dat orice dacă cineva mi-ar fi spus: 'Îngheață-ți ovulele'. Fă-ți o favoare". Pur și simplu nu te gândești la asta. Așa că iată-mă astăzi aici", a spus ea. 

VEZI și: Jennifer Aniston, secretul frumuseții, la 53 de ani: "Două lucruri sunt inevitabile. Primul, îmbătrânirea. Al doilea...”

Jennifer Anison pune capăt speculațiilor din timpul mariajului cu Brad Pitt

În 2018, Aniston și actorul Justin Theroux au anunțat că s-au despărțit după doi ani de căsnicie. Înainte de această relație, actrița a fost căsătorită cu actorul Brad Pitt.

Ea a vorbit astfel despre faptul că mass-media este crudă față de femeile din industrie care nu au copii, întrucât acestea sunt egoiste și se gândesc doar la cariera lor.

"Doamne ferește de o femeie de succes și care nu are un copil", a spus ea.

Referindu-se la căsnicia ei cu Brad Pitt, ea a adăugat: "Motivul pentru care soțul meu m-a părăsit, pentru care ne-am despărțit și am pus capăt căsniciei noastre, a fost pentru că nu am vrut să-i ofer un copil, se scria. Au fost minciuni absolute. Nu am nimic de ascuns în acest moment".

"Am petrecut atât de mulți ani protejându-mi povestea despre fertilizarea in vitro. Sunt atât de protectoare cu aceste părți ale vieții mele, pentru că sunt puține detalii din viața personală pe care le pot ține chiar private, doar pentru mine”,  a mai spus actrița.

Jennifer Aniston, diagnosticată cu somnambulism. Cum a reușit să se vindece: "Am fost trezită de alarmele din casă pe care eu le-am declanșat."

Secretul lui Jennifer Aniston pentru un păr sănătos

"Secretul constă în folosirea produselor potrivite, care nu numai că oferă performanță, dar sunt și formulate cu cele mai bune ingrediente", a declarat ea pentru Glamour. "Încerc să păstrez lucrurile simple și să limitez numărul de produse pe care le folosesc."

În plus, Aniston a vorbit în trecut despre importanța utilizării unui produs de protecție pentru a menține un păr sănătos.


"Cel mai important lucru pe care l-am învățat de-a lungul anilor de la stiliștii mei este să protejez! Ne supunem părul la atât de multe deteriorări - vopsirea părului, aparatele de îndreptat, ondulatorul, totul în timp are un efect", a spus ea, în urmă cu ceva timp. "De aceea este esențial să folosim produse care protejează la fiecare pas."



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel