Jenna Ortega din „Wednesday”, sacrifii uriașe pentru a filma în țara noastră: „Am încetat când am mers în România”

Data actualizării: | Data publicării:
Jenna Ortega în Wednesday
Descriere foto: Jenna Ortega în Wednesday

Jenna Ortega a dezvăluit câteva detalii inedite, de pe platourile de filmare din România.

Jenna Ortega este una dintre cele mai în vogă actrițe ale momentului actual. Deși are vârsta fragedă de 20 de ani, aceasta a jucat deja în numeroase filme sau seriale, iar cea mai nouă producție cinematografică, „Wednesday”, a propulsat-o direct în centrul atenției. Totuși, ce nu știu fanii este că Jenna Ortega a făcut sacrificii destul de mari, pentru a filma în țara noastră. Concret, celebra actriță era vegană, până să ajungă în România, însă a trebuit să-și schimbe complet stilul de viață, din cauza preparatelor diferite pe care le-a avut la dispoziție.

”Am fost vegană pentru foarte mult timp. Dar am încetat să mai fiu vegană când am mers în România pentru a filma Wednesday, pentru că acolo mâncarea este foarte diferită. Și nu cred că îmi îndeplineam necesarul de nutrienți, așa că am început să mănânc din nou pește. Așa că în prezent sunt pescatarian.”, a spus Jenna Ortega, potrivit presei internaționale

VEZI și: În ce filme a mai jucat Jenna Ortega din „Wednesday”. A devenit actriță la o vârstă foarte fragedă

 

 Fanii susțin decizia actriței

Fanii au reacționat imediat la această decizie luată de actriță, iar, în timp ce unii au judecat-o pentru ce a făcut, majoritatea i-au rămas alături și i-au transmis faptul că sănătatea este cea mai esențială.

 "Probabil că, din greșeală, a avut o carență de ceva și un medic i-a recomandat să adauge din nou pește în dieta ei pentru a o rezolva, asta se întâmplă de obicei.”

"Ar putea fi făcut și fără pește, dar este cea mai ușoară modalitate de a remedia deficiența. Mă bucur că este bine, deficiențele pot fi înfricoșătoare, în funcție de ce a fost, iar ea a fost departe de casă."

"România aici!!! După cum știu, suntem destul de "gurmanzi". Cum majoritatea mâncărurilor noastre tradiționale sunt preparate pe bază de carne, așa că, a fi vegan în România nu este imposibil, dar totuși foarte greu de realizat."

"Atâta timp cât este sănătoasă și fericită"

"Acest lucru este de fapt inteligent pentru că organismul tău are nevoie de nutrienți diferiți", au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani. 

Ce spun actorii din „Wednesday” despre România: „Nimic nu m-a pregătit pentru asta”

 

Ce spune Jenna Ortega despre România

Jenna Ortega s-a arătat a fi fascinată de țara noastră, întrucât a putut vedea extrem de mule locații spectaculoase, despre care nu știa că există.

„Am întâlnit unii dintre oamenii mei favoriți de pe planeta asta acolo. Cred că oamenii de acolo sunt minunați și e foarte frumos și locul unde se află școala noastră (n.r. Academia Nevermore) e cool fiindcă am filmat la castele adevărate și unul din locurile în care am fost a fost Sinaia și totul părea făcut în Photoshop. Nici măcar nu îmi venea să cred și s-a potrivit foarte foarte bine cu estetica serialului așa că a fost foarte potrivit.

Chiar n-am știut prea multe despre România, nu m-am așteptat niciodată să filmez acolo și tocmai de aceea a fost o surpriză atât de plăcută. Tot ce știam despre era poate legătura cu Dracula și castelele și chestiile de genul acesta”, a declarat Jenna Ortega, actrița care o interpretează ăe Wednesday, potrivit hotnews.

Irina Margareta Nistor, după ce Tim Burton a plecat cu „Wednesday” din România: „Avem câte o șansă și îi dăm cu piciorul de fiecare dată”  / EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel