Ce spun actorii din „Wednesday” despre România: „Nimic nu m-a pregătit pentru asta”

Data actualizării: | Data publicării:

Actorii serialului „Wednesday” au vorbit despre experiența unică pe care au trăit-o la noi în țară.

„Wednesday”, serialul care în doar o săptămână a bătut noi recorduri pe Netflix, platforma pe care este difuzat, a fost filmat în România, fanii putând recunoaște mai multe locații din București, Bușteni sau Sinaia. Așadar, nume mare din cinematografia de la Hollywood au pășit în țara noastră, pentru a reda povestea familiei Addams, în centrul atenției fiind fiica lor, Wednesday. Aceștia s-au arătat a fi fascinați de România, de toate frumusețile pe care le oferă, dar au fost extrem de încântați și de ospitalitatea cu care au fost primiți în țara noastră.

„Nu am fost niciodată în România înainte. A fost o zonă a lumii de care am fost mereu intrigată și când Tim [Burton] mi-a spus despre calitatea meșteșugului, meșteșugarilor, artiștilor, pictorilor, sculptorilor de acolo și tuturor oamenilor care lucrează pe platoul de filmare... cu siguranță nu a dezamăgit. Munca a fost cu adevărat excepțională”, a afirmat actrița Gwendoline Christie, pentru hotnews.

Jenna Ortega, la fel de întunecată ca "Wednesday": "Am un simț al umorului destul de negru!". Cum a ajuns să joace în filme horror

 

„Nimic nu m-a pregătit pentru frumusețea fabuloasă a Munților Carpați”

Actrița britanică care interpretează rolul Larissei Weems, directoarea Academiei Nevermore, s-a arătat a fi de-a dreptul fascinată de peisajele superbe pe care le-a găsit în țara noastră. Mai mult, Gwendoline Christie consideră că și telespectatorii vor avea o adevărată surpriză, când vor viziona cadrele filmate pe meleagurile românești.

„M-am distrat foarte tare și am râs alături de ei toți și am simțit o căldură incredibilă din partea echipei. Nimic nu m-a pregătit pentru frumusețea fabuloasă a Munților Carpați. Au avut un efect aproape halucinatoriu când am condus până acolo să filmăm la unul dintre castelele magnifice și a fost toamnă și frunzele își schimbau culoarea și era pur și simplu cea mai frumoasă experiență (...) Cred că ceea ce este minunat pentru spectatorii noștri este că vor vedea peisaje pe care poate nu le-au văzut înainte. Iar nu numai că vor aprecia frumusețea României dar vor avea de asemenea o experiență cu totul nouă în ceea ce privește lumea familiei Addams”., a declarat și actrița Gwendoline Christie, pentru sursa citată. 

Irina Margareta Nistor, după ce Tim Burton a plecat cu „Wednesday” din România: „Avem câte o șansă și îi dăm cu piciorul de fiecare dată”  / EXCLUSIV

 

Americanii, impresionați de ospitalitatea din România

Ceea ce l-a impresionat cel mai mult pe Percy Hynes White, cel care îl interpretează pe Xavier Thorpe, unul dintre colegii lui Wednesday,  a fost ospitalitatea de care au dat dovadă românii, lucru întâlnit destul de rar în țara lor.

„Cred că eu am fost șocat de cât de simpatici și primitori a fost întreaga noastră echipă. Au fost diferiți față de foarte multe alte echipe de filmare, au fost cu adevărat prietenoși și binevoitori și mereu în priză. Gen, erau mereu acolo pentru orice aveai nevoie și toată lumea se susținea. Nu vezi asta în America de Nord foarte des”, afirmă și actorul Percy Hynes White.

„Aș vrea să adaug la asta că oamenii cu care am lucrat au fost atât de rezilienți mai ales pe măsură ce lucrurile au devenit mai grele în timp ce ne apropiam de sfârșitul filmărilor și toată lumea s-a unit să ajute cu situația din Ucraina și puteai vedea cât de mult suflet era în echipa de filmare”, a subliniat Joy Sunday, actorul care joacă rolul lui Bianca Barclay, „regina” Academiei Nevermore înainte ca Wednesday să ajungă la școală.

„Wednesday”, serialul familiei Addams filmat în România, record uimitor, la o săptămână de la debut

 

„Wednesday”: „Am întâlnit unii dintre oamenii mei favoriți de pe planeta asta”

Nu în ultimul rând, actrița principală a serialului, Jenna Ortega, s-a arătat și ea a fi fascinată de locurile superbe din țara noastră, în care i-a purtat cel mai nou scenariu al familiei Addams. 

„Am întâlnit unii dintre oamenii mei favoriți de pe planeta asta acolo. Cred că oamenii de acolo sunt minunați și e foarte frumos și locul unde se află școala noastră (n.r. Academia Nevermore) e cool fiindcă am filmat la castele adevărate și unul din locurile în care am fost a fost Sinaia și totul părea făcut în Photoshop. Nici măcar nu îmi venea să cred și s-a potrivit foarte foarte bine cu estetica serialului așa că a fost foarte potrivit.

Chiar n-am știut prea multe despre România, nu m-am așteptat niciodată să filmez acolo și tocmai de aceea a fost o surpriză atât de plăcută. Tot ce știam despre era poate legătura cu Dracula și castelele și chestiile de genul acesta”, a declarat și Jenna Ortega, actrița care o interpretează ăe Wednesday. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel