Jean Paler a ajuns din nou pe patul de spital: "Nu am echilibru, nu mă pot ține pe picioare. M-au terminat total" Cine are grijă de marele actor

Data publicării:

Jean Paler a ajuns pentru a cincea oară pe patul de spital. 

Jean Paler trece prin momente grele, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Marele actor a ajuns pentru a cincea oară la spital, în două luni. 

Jean Paler a ajuns din nou pe patul de spital

În urmă cu câteva luni, actorului i s-a făcut rău pe scenă, în timpul unui spectacol. Ulterior, Jean Paler a ajuns din spital în spital, pentru a se pune pe picioare. Din nefericire, actorul nu a găsit niciun leac și se simte în continuare foarte rău. 

'Nu am echilibru, nu mă pot ține pe picioare. Stau câteva minute și cad, după ce fac câțiva pași simt nevoia să mă așez. Scrie și în biletul de externare că trebuie să fiu susținut de cineva, vede de mine fiica mea, dar vine și băiatul de la București', a spus Jean Paler pentru Playtech.

Jean Paler: „El este speranța mea, m-a chemat de urgență!”

'Pe 16 octombrie, la ora 7.00 dimineața, trebuie să ajung la București, la Spitalul Fundeni, la internare, la secția Cardiologie. Am mai fost la ei, și acum doi ani, m-au mai pus o dată pe picioare, dar n-am mai ajuns acolo pentru că nu au mai avut paturi libere. Medicul cardiolog Răzvan Radu Ilie, care m-a mai tratat, îmi va relua toate analizele la inimă, ca să vadă ce se întâmplă, căci am fost în 4 spitale și mi-au schimbat de 4 ori tratamentul zilnic, schema de tratament. Mi-au scos, mi-au pus și m-au terminat total. El este speranța mea, m-a chemat de urgență! , a mai spus artistul pentru sursa citată.

Jean Paler: „Boala poate avansa și s-ar putea să nu mai pot merge”

În urmă cu cinci ani, Jean Paler spunea că se confruntă cu probleme de sănătate la nivelul inimii, motiv pentru care este nevoit să ia pastile toată viața sa. 

„Eu am probleme cu inima și le voi avea toată viața, până când îmi bate preotul la ușă. Asta e, sunt dependent de tratament, o să iau pastile până n-o să mai fiu”

'Acum doi ani am făcut și o hemipareză la picioare și la mâini, nu puteam ține nici măcar o cană cu ceai. Am făcut, atunci, tot la Fundeni, tratament cu imunoglobuline, a fost foarte bun. După ce mi-au făcut o examinare, au găsit că vârfurile, mugurii terminațiilor nervoase ale picioarelor, sunt mâncate de diabet, s-au distrus, nu mai au contacte, de aceea intervenise acea hemipareză. Este o boală fără leac. La Spitalul Militar au găsit că mi s-a agravat boala, dar mi-au zis să mă duc tot la Fundeni, deși și ei au o secție de Neurologie foarte bună. Boala poate avansa și s-ar putea să nu mai pot merge. La Fundeni vor încerca să mă pună din nou pe picioare, ca acum doi ani, doamna doctor neurolog Drăghici și echipa ei!', a mai spus Jean Paler pentru Playtech.

Citește și: Povești de groază cu... Livia Graur: „S-a auzit un zgomot puternic și am văzut un chip luminat de o lumânare subțire” EXCLUSIV

Anda Adam rupe tăcerea. Cum se înțelege artista cu soacra ei: „Eu zic că foarte bine, dar am o mare problemă atunci când..."

Gabriela Cristea nu scapă de critici. Vedeta a fost taxată dur, după ce s-a filmat în timp ce mânca o șaorma: „Ia și un rachiu că ești obișnuită”

Ami este în doliu. Artista a pierdut una dintre cele mai dragi persoane din viața ei: „Nu o mai pot îmbrățișa, dar o vor îmbrățișa îngerii”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel