Gabriela Cristea nu scapă de critici. Vedeta a fost taxată dur, după ce s-a filmat în timp ce mânca o șaorma: „Ia și un rachiu că ești obișnuită”

Data publicării:

Gabriela Cristea a fost taxată dure de către fani, după ce s-a filmat în timp ce mânca o șaorma. 

Gabriela Cristea se numără printre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Cu toate astea, prezentatoarea TV nu scapă de criticile celor care o urmăresc pe rețelele de socializare. Gabriela Cristea a fost criticată în nenumărate rânduri, iar acest lucru s-a întâmplat și recent, când vedeta s-a filmat în timp ce mânca o șaorma. 

 Gabriela Cristea a fost taxată dur, după ce s-a filmat în timp ce mânca o șaorma

Prezentatoarea TV  este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. De data aceasta, vedeta a recunoscut că merge să își cumpere o șhaorma cu de toate. Ulterior, Gabriela Cristea a precizat că vrea doar carne și i-a rugat pe cei care o urmăresc să nu sară să o critice. 

„Dragilor, astăzi nu am avut timp să mă opresc să mănânc sănătos. Așa că … ce credeți că fac eu? Dacă nu am timp să mănânc sănătos, merg și îmi iau saorma cu de toate. Dar nu vă grăbiți să mă judecați! Vreau totuși numai carne! 400 de grame! Atât!”, a spus vedeta, pe internet.

Cu toate astea, gurile rele au sărit imediat la gâtul vedetei și au criticat-o pentru alegerea făcută. 

„Dar e mult rău 400 de grame de carne și nesănătos, după părerea mea, mai ales că o mănânci fără salată … De ce nu ai cerut 200, 300 grame de carne și restul salată fără sosuri și alte condimente că e carnea destul de sărată și condimentată”, i-a scris cineva.

„Păi când ai mâncat sănătos? Într-una paste, prăjituri ,mici,sarmale... și eu, și multe dintre noi facem așa ,dar măcar nu spunem că mâncăm sănătos.... .în rest, stai liniștită, sănătoasă să fii! Deși prea multă carne nu înseamnă sănătate.”/  „De asta ai 100 kg . Mănânci 400 g de carne odată!!! Și mai zici ca tiroida”/ „Cândva erai mai inteligentă, acum nici dacă te străduiești nu-ți iese!”, „Ia și un rachiu că ești obișnuită și după te duci în platoul tv să faci pe diva”, au scris alți internauți.

Gabriela Cristea, afectată de comentariile fanilor, cu privire la kilogramele în plus

Kilogramele în plus ale vedetei sunt și ele, adesea, subiect de discuție pentru internauții care au sfătuit-o adesea să slăbească. În trecut, vedeta a fost nevoită să recurgă la mai multe inseminări, pentru a rămâne însărcinată, de unde și greutatea a avut de suferit, implicit. În acest sens, „gurile rele” au criticat-o frecvent, întrucât nu știau, de fapt, care este scopul acestor kilograme. 

„Oamenii au tendința să judece fără să gândească. Da (n.r. a durut-o faptul că oamenii se luau de kilogramele ei), mi s-a părut atât de superficial, nu te duci în profunzimea lucrurilor. Acum m-am tăbăcit, nu mă mai afectează. Scriu despre mine că sunt bătrână și că sunt cu un tinerel, mă distrez extrem de mult.”, mai spune Gabriela Cristea. 

Citește și: Ami este în doliu. Artista a pierdut una dintre cele mai dragi persoane din viața ei: „Nu o mai pot îmbrățișa, dar o vor îmbrățișa îngerii”

Mihai Onilă divorțează de soția sa, Laura, iar motivul este unul surprinzător. Ce se întâmplă între cei doi: „Ne place. Așteptăm actele de divorț”

„Gata! Lumea mea a apus” Cât de mult s-a schimbat viața lui Florin Zamfirescu de când a decis să se pensioneze. Artistul, dezvăluiri emoționante: „A fost un șoc”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel