Ami este în doliu. Artista a pierdut una dintre cele mai dragi persoane din viața ei: „Nu o mai pot îmbrățișa, dar o vor îmbrățișa îngerii”

Data publicării:
Sursa foto: Ami, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Ami, facebook

Ami este în doliu, după ce și-a pierdut una dintre cele mai dragi persoane. 

Ami trece prin momente grele, după ce bunica sa s-a stins din viață. Anunțul trist a fost făcut chiar de artistă, pe rețelele de socializare.  Andreea Moldovan Ioana, pe numele ei real, este devastată de durere și recunoaște că toamna acestui an a avut un început dureros.

Ami a pierdut una dintre cele mai dragi persoane din viața ei

În postarea făcută pe rețelele de socializare, artista a vorbit despre momentele prețioase petrecute alături de bunica sa, dar și despre sfaturile importante pe care le-a primit de la cea care a avut grijă de ea și a iubit-o necondiționat. 

„Azi, părea sa fie o zi de toamnă liniștită. Și a fost, până în clipa în care mi-a luat-o pe buni și a dus-o sus la cer. N-o mai pot îmbrățișa, dar o vor îmbrățișa îngerii. Nu mă va mai ține în brațele ei, dar știu că mă va ocroti și-mi va cânta colinde de acolo la fiecare Crăciun. Oh, Crăciunul la țară la Jac, în judetul Sălaj, pe care-l așteptam nerăbdătoare an de an și de la care n-am lipsit niciodata. Acolo unde am copilarit, la ea in curte. Acolo mi-am facut propria scena pe prispa casei unde le cantam animalutelor si vecinilor de pe ulita. M-a invatat sa pun rasaduri, sa am grija de gospodarie, sa cant colinde. Ea m-a invatat primul cantec “Azi am sa crestez in grinda” si se lauda tuturor cu nepotica ei cand ma vedea la televizor. Am invatat multe de la ea. O femeie maruntinca dar cu o putere imensa pana in ultima clipa a vietii ei, mereu plina de viata si fara sa se planga de nimic mai niciodata”, a scris artista, pe rețelele de socializare. 

Ami: „Întâmplarea a făcut să pleci fix acum când le cântam oamenilor”

Artista a lansat, în urmă cu câteva zile, o piesa despre nostalgii. Vedeta nu înțelege cum de bunica sa s-a stins din viață fix în momentul în care le cânta oamenilor despre lucrurile nostalgice. Ami recunoaște că îi va duce dorul bunicii sale și speră să fie bine acolo în Ceruri și să aibă grijă de ea, așa cum a făcut-o și când era în viață. 

„Draga buni, as avea atatea de povestit despre tine si am atatea amintiri din casuta ta. Mi-ai fost o poveste si de azi imi esti nostalgie.. “Tu, nostalgie” - Cuum? intamplarea a facut sa pleci fix acum cand le cantam oamenilor despre alte nostalgii. Iar tu ai devenit azi cea mai noua veche nostalgie a mea. Bunicuta mea, o sa-mi fie asa de dor sa te mai vad in poarta la fiecare sarbatoare, sa-ti mai vad chipul si sa-ti aud glasul spunandu-mi “Andreuca”. Sper ca esti bine, ca vei avea un Craciun frumos, linistit acolo unde acum este acasa pentru tine. Drum lin, Buni de la Jac. Am sa-ti cant vesnic!”, a mai spus artista. 

Citește și: Mihai Onilă divorțează de soția sa, Laura, iar motivul este unul surprinzător. Ce se întâmplă între cei doi: „Ne place. Așteptăm actele de divorț”

„Gata! Lumea mea a apus” Cât de mult s-a schimbat viața lui Florin Zamfirescu de când a decis să se pensioneze. Artistul, dezvăluiri emoționante: „A fost un șoc”

Carmen Harra, previziuni cu privire la viitorul Simonei Halep. Ce s-ar putea întâmpla cu cariera sportivei



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel