Anda Adam rupe tăcerea. Cum se înțelege artista cu soacra ei: „Eu zic că foarte bine, dar am o mare problemă atunci când..."

Data actualizării: | Data publicării:

Anda Adam a dezvăluit ce relație are cu soacra sa. 

După mai multe relații eșuate, Anda Adam și-a găsit fericirea în brațele lui Yosif Mohaci. Cei doi s-au cunoscut la munte, acolo unde veniseră amândoi cu copiii, fiecare având câte o fetiță. Bărbatul s-a băgat în seamă, iar neprevăzutul avea să se întâmple. Acum, cei doi îndrăgostiți urmează să se căsătorească. 

Cum se înțelege Anda Adam cu soacra ei

Mulți s-au întrebat cum se înțelege Anda Adam cu soacra ei. Artista recunoaște că are o relație foarte strânsă cu mama lui Yosif Mohaci. Vedeta susține că soacra ei gătește foarte bine și că este greu să se abțină să mănânce preparatele ei, chiar și atunci când e la dietă. 

„Eu zic că foarte bine! Aceasta este o glumă de-a noastră, cu soacra. Orice e nasol, e de vină soacra! Dar nu că așa ar fi pe bune. E funny, ne distrăm pe acest subiect! Eu mă înțeleg foarte bine cu soacra, singura mențiune pe care o am este că gătește prea des și prea bine! Noi nu ne putem abține. Dacă intri la dietă și ai o soacră ca a mea, e mare problemă!

Să ții o dietă cu ea lângă tine este absolut imposibil! Uneori, mâncăm, dar trebuie să ne abținem! Mai faci un fasting, dar e greu cu ea, imposibil!

Mai dă și o poză: „Hai, mamă, vă aștept la masă!'. Nu te poți abține! Până la urmă zici: „Încep dieta de mâine!'. Așa facem în fiecare zi!„, a declarat Anda Adam pentru ego.ro.

Ce spune Yosif Mohaci despre mama sa

 „Fiind francez, mama plecată de 50 de ani, ea s-a obișnuit cu 3 mese pe zi! În România, din păcate, nu se mai practică, mai mult comandăm prin diverse firme. Anda nu este obișnuită să gătească, dar, când o face, o face foarte bine!„. a spus Yosif Mohaci.

Anda Adam și soțul ei își doresc foarte mult un copil

„El mi-a făcut multe cadouri, dar pentru mine sunt mai importante cadourile cu valoare sentimentală. Și, sper că cel mai frumos cadou de la el o să vină curând, și o să fie vorba de un copil. Cred că e ceva neprețuit. În rest, toate sunt frumoase, dar sunt lucruri de care te bucuri pe moment. Valorile adevărate stau la baza familiei, din punctul nostru de vedere. Și e părerea amândurora.

Iar complimentul cel mai frumos de la el… Având în vedere că el este francez, să știi că stă exagerat de bine la acest capitol. Să știi că este un bărbat care chiar știe să facă complimente și să aibă o constantă în a le face. Că așa, la început, toată lumea știe să facă complimente. Dar important este să nu uiți să faci complimente omului de lângă tine și persoanei pe care o iubești, mereu. Nu doar la început sau nu doar cu anumite ocazii. Și, această constantă să facă diferența, pentru că, eu cred că și acest lucru face parte tot din capitolul iubirii„, declara Anda Adam pentru viva.ro, acum ceva timp.

Citește și: Gabriela Cristea nu scapă de critici. Vedeta a fost taxată dur, după ce s-a filmat în timp ce mânca o șaorma: „Ia și un rachiu că ești obișnuită”

Ami este în doliu. Artista a pierdut una dintre cele mai dragi persoane din viața ei: „Nu o mai pot îmbrățișa, dar o vor îmbrățișa îngerii”

Mihai Onilă divorțează de soția sa, Laura, iar motivul este unul surprinzător. Ce se întâmplă între cei doi: „Ne place. Așteptăm actele de divorț”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel