Jador i-a lansat acuzații dure lui Jorge la Survivor All Stars: „Ești o rușine, bă. Vrei să păcălești lumea de acasă?”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

În ediția din această seară a emisiunii Survivor All Stars, difuzată la Pro TV de la 21:30, tensiunile au atins cote maxime între Faimoși și Războinici, în urma acuzațiilor dure lansate de Jador împotriva lui Jorge.

În această seară, în noua ediție Survivor All Stars, transmisă la Pro TV, Faimoșii și Războinicii s-au luptat pentru imunitate, joc câștigat de echipa Războinicilor. La jocul pentru imunitate, Jorge nu a putut participa din cauza unei accidentări pe care a avut-o la picior. În ediția de seara trecută, cântărețul s-a accidentat pe traseu și a avut nevoie de îngrijiri medicale. În pofida acestui lucru, conflictele au devenit tot mai puternice.

Jador i-a lansat acuzații dure lui Jorge la Survivor All Stars

Jador i-a lansat acuzații dure lui Jorge. Faimosul l-a acuzat pe Jorge că a recurs la o strategie de a nu participa la jocurile de imunitate și că ar fi încercat să evite astfel responsabilitatea. Jorge a negat acuzațiile, afirmând că nu s-a fofilat de la nimic și că nu îi pasă de părerea celorlalți concurenți. 

Jador: Mie mi se pare nașpa când te fofilești așa. Strategia asta de a nu juca la jocurile de imunitate s-a făcut și la noi în echipă și erau punct singur. Noi nu am avut șansa de a-l alege. Asta a făcut și când era la noi. Când l-a durut burta, atunci era joc de imunitate și a plâns cu lacrimi. Unii l-au crezut, unii nu. Eu nu l-am crezut, doar pe moment.

Ideea e că nu ni se pare corect ca el să o fofilească așa. Când intră, când nu intră. Nu ni se pare corect. A făcut asta cu cei din echipa noastră, ca să nu intre la jocurile de imunitate și acum a făcut asta, din nou, ca să nu joace. Nouă nu ni se pare corect, sincer.

Te-ar putea interesa și: Scandal uriaș la Survivor All Stars. Andrei Ciobanu, replici tăioase pentru Jorge: „Pe ăsta nu-l duce creierul nici măcar să vadă că faceți caterincă de el”

Te-ar putea interesa și: Accidentare gravă la Survivor All Stars. Jorge a avut nevoie de intervenția medicului: „Acolo mă doare, fix acolo”

Zanni: Cine este accidentat, cine spune „Au, piciorul. Au, mă doare”, vere, Survivor nu înseamnă să vă zmiorcăiți, nu înseamnă figuri. Dacă sunteți accidentați, atunci plecați acasă. Suntem mulți aici. Eu, în sezonul meu, acum 3 ani, ultima lună am șchiopătat-o. Nu am venit să zic că mă doare piciorul. Cătălin Moroșanu este operat, Cătălin Zmărăndescu a avut și el probleme, la fel și Jador, eu și Ana. Câți mai avem probleme la picioare?

Cine e accidentat nu mai faceți voi „Azi joc, mâine nu joc”. Mergeți acasă, vere, dacă sunteți accidentați. Nu mai puteți, atunci nu mai stați pe fofileală. Acasă toți.

Jador: Ești o rușine, bă. Vrei să păcălești lumea de acasă?

Jorge: Cu ce să păcălesc lumea de acasă, frate?

Jador: Pe noi, ăștia de aici, nu ne păcălești, bă.

Jorge: Nu m-am fofârlit de la absolut nimic.

Jador: Ba da, te fofârlești.

Jorge: Este doar părerea voastră. vreți să mă băgați pe mine într-o chestia, așa, să mă denigrați în fața echipei. Nu mă interesează pe mine ce credeți voi despre mine. Eu nu am zis nimic despre voi. (...) Puteți să spuneți ce vreți voi, aruncați cu pietre. Citești Biblia în fiecare zi și tu ești ăla care arunci cu pietre?

Jador: Aruncăm cu pietre, bă...

Te-ar putea interesa și: Zanni, declarații controversate la Survivor All Stars: „Dacă aș putea, i-aș elimina pe toți. Unii sunt inutili în competiție”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel