Zanni, declarații controversate la Survivor All Stars: „Dacă aș putea, i-aș elimina pe toți. Unii sunt inutili în competiție”

Data publicării:
Zanni, captură video VOYO
Descriere foto: Zanni, captură video VOYO

Zanni a avut o conversație sinceră cu Ana Porgras la Survivor, unde i-a spus acesteia care este supărarea ce-l macină în prezent.

Condițiile tot mai grele de trai și faptul că foamea se adâncește de la o zi, la alta, îi face pe concurenții de la Survivor All Stars să izbucnească nervos și amplifică tensiunile în anumite tabere. Asta s-a întâmplat și în ediția de pe 27 februarie 2024, când Zanni a avut o conversație sinceră cu Ana Porgras, căreia i s-a plâns de faptul că echipa Faimoșilor are extrem de multe verigi slabe. Acest lucru s-a întâmplat înainte ca echipa roșie să câștige jocul de provizii.

„A plecat Maria Lungu și când te trezești și nu-ți dai seama că a plecat nimeni e puțin trist, ea are niște lecții de învățat. Suntem de o lună jumătate aici, Alexandra a adus doar 1-2 puncte. Toată lumea încearcă să fie drăguț, ea e următorul vot. Avem 5 jocuri câștigate într-o lună jumate. E de tot râsul și noi tot cu basme și cu poezii că se poate, că merităm, că sărăcuțul a pleca.. m-am săturat, mă plictisesc să tot aud chestiile astea. Vreau să mănânc, să câștig, este o lună jumătate deja.”, a declarat Zanni, în cadrul emisiunii Survivor All Stars. 

Citește și: Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

„Dacă aș putea, i-aș elimina pe toți”

Zanni a continuat seria declarațiilor și fără pic de transparență acesta spune că ar renunța la extrem de mulți coechipieri din echipa roșie, care nu au niciun motiv să continue pe mai departe parcursul în emisiune. Aceștia sunt numiți de Zanni drept „inutili” pentru tabăra Faimoșilor.

„Hai, acasă, dacă aș putea, i-aș elimina pe toți, nu cu răutate, haide să trecem la jocurile alea în care ne batem pe bune. Eu vreau să am încredere în toți din echipă. Frustrarea mea e că unii sunt inutili în competiție, așteptăm să îi eliminăm. Mie îmi place să împart cu oameni care știu să dea, să primească. Eu nu am cum să plec acasă, știi de ce? Nu pot să te las pe tine în chinurile oamenilor ăstora.(n.r. i-a spus Anei Porgras) Eu știu că putem, dacă rămânem în formula potrivită. E o perioadă care nu ne reprezintă doar pe unii dintre noi.”, mai spune el.

VEZI și: Horoscop pentru luna martie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care au noroc la bani de la începutul primăverii

Ce spune Iancu Sterp despre Zanni

Această siguranță pe care o are Zanni cu privire la imposibilitatea de a fi eliminat din competiție a fost observată și de adversarii săi, care știu foarte bine motivul pentru care acesta nu se teme că ar putea fi trimis acasă. 

„Zanni vede că echipa lui pierde mult, își face niște calcule și știe că e printre cei mai buni și nu are cum să intre la eliminare. De asta e liniștit, că e cine să iasă de la ei, sunt verigi mai slabe care să fie eliminate.”, spune Iancu Sterp. 

VEZI și: „Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel