Accidentare gravă la Survivor All Stars. Jorge a avut nevoie de intervenția medicului: „Acolo mă doare, fix acolo”

Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

Jorge a suferit o accidentare gravă la Survivor All Stars.

Lupta de la Survivor All Stars devine tot mai dificilă pe zi ce trece. În cadrul ediției din această, concurenții s-au luptat pe traseu pentru a pune mâna pe o recompensă savuroasă: grătar, cu tot felul de bunătăți. În timpul probei cu TJ Miles, Jorge a trecut prin clipe dificile. Cântărețul s-a împiedicat și a suferit o accidentare gravă. După ce a terminat proba, a avut nevoie de ajutorul medicului.

„Jorge s-a ridicat. Sunt ceva probleme. Jorge șchioapătă, dar nu renunță”, a spus Daniel Pavel.

„Mi-a fugit piciorul. Acolo mă doare, fix acolo. Mă oftic. Nu mai puteam să mai alerg. Acolo mă doare, când pui mâna acolo mă doare”, i-a spus Jorge medicului.

„Sunt tăcut, stresat și un pic îngrijorat. Clămpăne când îl flexez. Mi-a spus doctorul că vedem ce se întâmplă într-o zi sau două. Îmi cer scuze, dar în perioada asta sunt trist”, le-a spus Jorge Războinicilor.

Citește și: „Țipă la cine vrei tu. Urlă, fă ce vrei”. Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, la Survivor All Stars: „M-am atacat foarte tare psihic”

„Eu te-am văzut cum te-ai dus pe plasă. Ai tras, oricum, pe bârnă. Se vedea clar că suferi”, a precizat Lola Crudu.

„Am vrut să trag tare. Am văzut că sunt în fața lui TJ Miles și mi s-a oprit adidasul în plasa aia și mi s-a întors genunchiul atât de urât, că nu am mai mai putut să merg. Pe bârna aia abia călcam. Simt că șansele mele scad de la oră la alta acum. Nu știu ce o să se întâmple. Nu îmi dau seama dacă mâine dimineață o să mă trezesc cu genunchiul umflat sau nu. Cert e că nu o să joc la imunitate. Nu am voie. Sper, din suflet, ca echipa Războinicilor să câștige”, a mai declarat Jorge.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel