Scandal uriaș la Survivor All Stars. Andrei Ciobanu, replici tăioase pentru Jorge: „Pe ăsta nu-l duce creierul nici măcar să vadă că faceți caterincă de el”

Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

Spiritele s-au aprins la Survivor All Stars, iar tensiunile dintre taberele Războinicilor și Faimoșilor au atins cote maxime. Andrei Ciobanu nu s-a mai putut abține și i-a adresat cuvinte dure lui Jorge.

Spiritele s-au încins la Survivor All Stars, în ediția din această seară. Câștigarea jocului pentru imunitate a adus multă bucurie în tabăra Războinicilor, însă nu și pentru Faimoși. Din cauza problemelor pe care le are la picior, Jorge nu a putut participa. Solistul s-a dezechilibrat de pe o structură de lemn și s-a accidentat grav la genunchi.

Andrei Ciobanu, replici tăioase pentru Jorge: „Pe ăsta nu-l duce creierul nici măcar să vadă că faceți caterincă de el”

Concurenții au fost martorii unui schimb de replici dure între Andrei Ciobanu și Jorge. Faimosul a acuzat că pe Jorge „nu-l duce creierul” și că este „inutil în competiție”. În replică, cântărețul a spus că Andrei Ciobanu este invidios și că își dorește să fie în echipa Războinicilor.

Andrei Ciobanu: Pe ăsta nu-l duce creierul nici măcar să vadă că voi (n.r. Războinicii) faceți caterincă de el.

Jorge: Ce ai zis mă? Pe cine nu duce creierul? De ce zici de mine că nu mă duce creierul? Tu ești foarte inteligent, că faci aroganțe d-astea cu noi? Tu nu vezi că te crezi superior, prietene? Ai intrat pe traseu și nu ai nimerit nimic și îmi zici mie că sunt slab, că nu mă duce capul? 

Andrei Ciobanu: Tu ești inutil în competiția asta. Nu faci nimic.

Jorge: Ești invidios. Voiai să fii la Războinici și d-aia ești invidios. O să stau așa, cu piciorul rupt.

Andrei Ciobanu: Știi doar să jignești și apari în evidență.

Jorge: Mi-ai zis că nu mă duce creierul. Ce înseamnă asta?

Andrei Ciobanu: Faci un teatru foarte prost.

Jorge: Ce teatru, Andrei?

Andrei Ciobanu: Nici actorie nu știi. Ești foarte slab. Te-ai luat și cu Jador. Eu nu te jignesc pe tine, dar nu te duce capul.

Jorge: Și asta ce înseamna, nu e o jignire sau ce e?

Andrei Ciobanu: Ia-o cum vrei, dacă te simți.

Jorge: Tu ești foarte inteligent. Ceea ce spui tu nu e nimic jignitor la adresa mea, nu?

Andrei Ciobanu: Du-te, bă, la banca ta și lasă impresiile astea cu noi.

Jorge: Ce impresii, prietene?

Andrei Ciobanu: De ce ai venit la mine instigator? 

Jorge: Păi tu ai început să-mi spui mie că sunt slab. Păi tu ești bun?

Andrei Ciobanu: Nu, tu ai început de pe bancă să răcnești, că atâta știi. Ai spus că sunt slab. Tu ai început.

Jorge: A fost o reacție la ce mi-ai spus tu înainte, prietene. Vezi-ți de treaba ta.

Andrei Ciobanu: Ăștia râd de tine, dar tu nici măcar nu îți dai seama, că nu ai cum.

Jorge: Bravo, ești superior.

Ce le-a spus Andrei Ciobanu Faimoșilor după scandalul cu Jorge

Andrei Ciobanu: Se gândești numai la bani. El știe că din punct de vedere sportiv e slab, are și piciorul pe care îl folosești ca monedă de schimb de fiecare dată și asta e. Norocul lui. Bravo lui.

TJ Miles: Mie nu mi-a plăcut cum a venit în fața ta. A fost aproape de capul tău. Mi s-a părut foarte ciudat.

Andrei Ciobanu: Da, eu asta nu am înțeles niciodată la bărbați și faptul că tu, din poziția ta, te ridici să vii la mine. Cu ce drept.

Scandalul a continuat și în fața prezentatorului celebrului show

Conflictul s-a amplificat în fața prezentatorului Daniel Pavel, care a intervenit pentru a calma spiritele și a analiza situația, dar tonurile aspre au continuat să domine. Andrei Ciobanu a continuat să îl critice pe Jorge, sugerând că acesta joacă un rol și își caută doar atenția în competiție, în timp ce Jorge a precizat că nu îi pasă de judecata celorlalți concurenți.

Daniel Pavel: Bătăliile nu au cum să nu continue și pe bancă. Andrei, Jorge, a fost acolo un duel al vorbelor și aș vrea să-l povestim un pic, să vedem acum, la cald.

Andrei Ciobanu: Nu știu ce ar fi de spus. Ideea este că eu nu am să încerc niciodată în această competiție să mă cobor la nivelul lui Jorge. Este clar că Jorge joacă un rol ieftin. Joacă un rol slab de actorie. Știu mai multe din cele spuse de Faimoși. E clar că este un fel de Maria Lungu 2. A plecat dintr-o echipă. Nimeni nu-l agrea, nimeni nu-l înghițea, nimeni nu-l suporta. Asta este clar. Poate să confirme ei. A plecat într-o echipă în care joacă un rol. Ceea ce face Jorge este o strategie de a ieși cumva în evidență, de a-și aduce aportul către echipa Războinicilor. Mă bucur pentru Războinici că au câștigat. Ei sunt cei care îl țin pe Jorge. Probabil interesul lui este să stea cât mai mult și să se fofilească. 

Din punctul meu de vedere, dacă ești bărbat și ești rănit, atunci pleci acasă să te vindeci, că sănătatea e mai importantă, nu o zi joci și una nu. M-a deranjat foarte mult un lucru pe care îl fac toți oamenii slabi, adică cel mai slab om de pământ, ce poate să facă decât să se ridice și să vină instigator către mine? Eu mi-am păstrat coloana vertebrală și, repet, nu am jignit. Nu o să jignesc, ca să mă cobor la nivelul lui. Spun doar că nu gândește. În momentul în care vii spre un alt bărbat să-l instigi la violent, să stai cap în cap cu mine, asta înseamnă că nu ai creier sau duci lipsă de bărbăție, inteligență și așa mai departe.

Jorge: Eu nu trebuie să dau drept la replică. La fel cum pe el îl macină și îl mănâncă propria rugină, la fel și pe om îl roade propria invidie. Faptul că sunt în echipa Războinicilor și cu sunt accidentat, nu decid eu dacă intru pe traseu sau nu, ci doctorului. (...) Am reacționat la ce mi-ai spus tu, că nu mă duce capul și am venit către tine.

Prima oară ai spus că eu și Sorin suntem slabi și te-am întrebat dacă tu ești bun. Ai zis că da, ești bun. Eram de față toți. Ulterior ai zis că nu mă duce capul, fără ca eu să zic nimic. Nu am zis nimic. Eu nu spun nimic despre voi, nu am zis niciodată. Eu nu am aruncat cu pietre în nimeni. Eu doar am reacționat mereu la ce s-a spus. E părerea voastră. Pe mine nu mă interesează dacă voi mă judecați pe mine de ce stau eu aici sau nu. Nu mă interesează, fraților. Sunt aici la Survivor All Stars și stau cât mă ține competiția. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel