Iuliana Tudor, secretul siluetei. Alimentul „minune” pentru o talie de viespe: „Îl consum zilnic”

Data actualizării: | Data publicării:
Iuliana Tudor, foto Facebook
Descriere foto: Iuliana Tudor, foto Facebook

Iuliana Tudor a dezvăluit care este alimentul care o ajută să se mențină în formă. 

Iuliana Tudor, în vârstă de 45 de ani, este foarte atentă la alimentația ei. Vedeta încearcă să mănânce cât mai echilibrat și are chiar și un aliment minune în dietă, despre care spune că nu lipsește din meniul ei zilnic. 


„Pătrunjelul nu-mi lipseşte din alimentaţie, îl consum zilnic, dar dacă mănânc o zi tort de ciocolată, atunci o săptămână am grijă să echilibrez dieta cu alimente mai sănătoase: fructe, legume, iaurturi”, a declarat Iuliana Tudor pentru Click 

Drama neștiută a Iulianei Tudor. Prezentatoarea TV a trecut prin momente grele

Patru efecte surprinzătoare ale pătrunjelului

Chiar dacă este folosit de foarte multe ori în farfurie drept decor, pătrunjel nu este de foarte multe ori luat în seamă. Îl regăsim peste tot, însă niciodată nu îi dăm importanță așa cum ar trebui.

Nimeni nu se gândește niciodată cu adevărat să mănânce pătrunjelul din farfurie când vine întreg, ca atare, ci doar dacă este presărat în mâncarea propriu-zisă. Cu toate acestea, există unele beneficii în a-l consuma efectiv așa cum este el, potrivit Eatthis.com

Pătrunjelul poate susține sistemul imunitar

Ați auzit de un măr pe zi, dar ce ziceți de o bucată de pătrunjel pe zi?

Potrivit specialiștilor, pătrunjelul este o sursă naturală de vitamina C, un nutrient bine cunoscut pentru susținerea sănătății imunitare.

USDA sugerează că o cană de pătrunjel tocat conține 79,8 micrograme (mcg) de vitamina C, precum și 984 micrograme (mcg) de vitamina K, ceea ce reprezintă 1.230% din aportul recomandat de vitamina K. Vitamina K poate fi, de asemenea, de ajutor pentru sistemul imunitar.

 

„Eram ca o legumă”. Iuliana Tudor, burnout din cauza emisiunilor în direct: Corpul meu a zis ‘gata, până aici, nu se mai poate’

Iuliana Tudor a vorbit despre partea mai puțin strălucitoare a televiziunii și despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat din cauza programului încărcat. 

Iuliana Tudor este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Vedeta muncește din greu, de ani de zile și spune că a făcut numeroase sacrificii pentru carieră. Invitată în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, aceasta a vorbit despre momentele grele ale vieții din televiziune. 

Primii ani de televiziune au costat-o pe aceasta timp, prieteni, familie. Ea spune că a renunțat la tot pentru a se putea dedica meseriei de jurnalist. 


„Am renunțat la tot, cred că dacă nu aș fi renunțat la tot, nu ieșea așa. Am renunțat la prieteni, la timpul petrecut cu partenerul meu de viață, cu părinții mei. Am pierdut pe drum foarte mulți prieteni, am renunțat la mine. Când spun la mine, eu nu mâncam, nu dormeam, nu fumam, beam Cola și cafea, doar atât. Au fost ani în care am și dormit în televiziune. Pentru Cerbul de Aur, îmi aduc aminte că am stat vreo trei nopți, vrei 72 de ore cu totul, nemâncată, nedormită, numai ca să am timp cu toate, ascultam muzică până cădeam alături de Elise Stan (realizatoare TVR). Cred că a fost travaliul necesar pentru ce sunt eu astăzi”, a explicat Iuliana Tudor, în cadrul podcastului de pe YouTube. 

A renunțat la televiziune din cauza oboselii

În 2004, prezentatoarea TV s-a retras din televiziune, după un episod de burnout. Vedeta ajunsese la epuizare psihică din cauza programului încărcat. 
„Corpul meu a zis ‘gata, până aici, nu se mai poate’. Imunitatea a fost cea care mi-a făcut probleme, oboseală foarte multă și din cauza faptului că lucram numai în direct. Asta e o solicitare fizică, mentală. A doua zi eram ca o legumă. Și asta timp de zece ani. Nu e ușor și pentru o femeie e greu. Am căzut, a fost o resetare totală. Am gândit și regândit tot drumul până atunci. Aia poate fi o cădere, am luat-o de la zero, nu profesională neapărat. Am renăscut cumva altfel. A fost o lecție, cumva pe undeva am greșit ceva. Șansa asta ar fi putut să revină, dar dacă până acum sunt bine, înseamnă că mi-am înțeles lecția”, i-a răspuns lui Drăghici.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel