Iulia Vântur, prima reacție după ce s-a speculat că s-a despărțit de Salman Khan: „Cu părere de rău, vă spun...”

Salman Khan și Iulia Vântur, captură TV
Descriere foto: Salman Khan și Iulia Vântur, captură TV

Iulia Vântur a reacționat, după ce au apărut informații conform cărora s-a despărțit de iubitul său, celebrul Salman Khan.

Iulia Vântur a ales să părăsească România în urmă cu mai mulți ani, când s-a stabilit în India, unde și-a refăcut complet viața. Vedeta s-a bucurat de succes acolo nu doar pe plan profesional, cât și sentimental. Și, chiar dacă aceasta este destul de reținută când vine vorba de viața sentimentală, relația ei cu Salman Khan nu mai este niciun secret pentru nimeni.

Iulia Vântur, prima reacție după ce s-a speculat că s-a despărțit de Salman Khan

În ultima perioadă au apărut tot mai multe speculații legate de relația sa cu celebrul Salman Khan. Sătulă de toate informațiile apărute, vedeta a ținut să explice cum stau lucrurile, de fapt. Fosta prezentatoare TV a negat despărțirea de actorul indian. 

Iulia Vântur a fost împreună cu Bogdan Vlădău. Detalii picante au ieșit la iveală: ”Am avut o relație foarte frumoasă”

"Se ia un quote oarecare (postat pentru că e un quote foarte bun), chiar dacă nu are legătură cu subiectul și se face o 'mare știre de senzație'. Dragii mei, eu nu îmi trimit 'mesaje cu subînțeles' pe insta, am cale directă, dacă am ceva de comunicat. Însă, cu părere de rău, vă spun că știrea voastră este falsă. Și o 'persoană apropiată a mea' nu ar da niciodată asemenea declarații.

Hai să fim sănătoși...vă anunț eu dacă fac vreo schimbare în viața mea!", a scris Iulia Vântur, în mediul online.

Cât de geloasă este Iulia Vântur pe admiratoarele partenerului său 

Iulia Vântur se mândrește extrem de mult cu iubitul ei celebru și are și de ce. Salman Khan arată impecabil, iar vedeta recunoaște faptul că actorul are extrem de multe admiratoare. Cu toate acestea, artista nu pare să-și facă probleme, ci spune doar că acele femei care vizează la partenerul ei vor rămâne doar cu dorința și imaginația.

Motivul pentru care Iulia Vântur și Salman Khan nu se căsătoresc. Ce mărturisiri a făcut celebrul actor: ''Nu cred în...”

„Ba da, mereu trebuie să fie. E ok, pot spune în continuare că este iubitul lor imaginar. Eu cred că toată lumea poate să viseze la oricine”, a mai declarat râzând Iulia Vântur pentru ego.ro

Vedetei îi este dor de televiziunea românească

După ce s-a făcut extrem de remarcată la Bollywood și, mai nou, și în America, Iulia Vântur mărturisește faptul că duce lipsa televiziunii românești, în care a fost prezentă pentru atât de mult timp. Mai mult, vedeta mărturisește chiar că a avut mai multe propuneri de a se reîntoarce în televiziunea românească. Chiar dacă până acum nu a acceptat nicio ofertă, aceasta spune că în viitor se gândește serios să o facă. În plus, în India vedeta spune că nu și-ar dori niciodată să facă televiziune.

Ce avere are Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur. Actorul deține o afacere care îi aduce mulți bani

„Ba da, chiar mă ia dorul de micul ecran. Am mai avut propuneri să revin, doar că nu s-au sincronizat cumva și datele. Probabil că la un moment dat o să se întâmple și asta pentru că mi-ar plăcea să fac un proiect din nou în România, un proiect frumos, care să mi se potrivească. Jumătate din mine este aici, în România, jumătate acolo. Nu se pune problema să am proiecte doar în India., a mai declarat Iulia Vântur.

Iulia Vântur, secretul succesului ei în India. Ce i-a adus faimă frumoasei vedete: „Am început din întâmplare”

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 06 iul 2022, 20:55 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience