Iulia Vântur, secretul succesului ei în India. Ce i-a adus faimă frumoasei vedete: „Am început din întâmplare”

Data publicării:
Iulia Vântur, sursa instagram
Descriere foto: Iulia Vântur, sursa instagram

Iulia Vântur este una dintre cele mai apreciate vedete din România, dar și din India. Cum a ajuns să fie celebră frumoasa prezentatoare TV?

Întoarcerea în România a Iuliei Vântur a luat pe multă lume prin surprindere. Vedeta a lăsat totul în urmă și a plecat în India în urmă cu mai mulți ani. Chiar dacă oamenii au crezut că blondina a cunoscut succesul datorită relației de dragoste cu Salman Khan, Iulia Vântur a spus adevărul. 


„Am început din întâmplare. Cred că a fost pur şi simplu mâna destinului. Îmi plăcea atât de mult ceea ce făceam în România, în televiziune, că era greu de crezut că mă voi axa pe muzică. Eram într-o seară, în primele mele călătorii în India, cu o gaşca de prieteni şi, pentru că lor le place să cânte, să danseze, m-au rugat să cânt o piesă în română.

 

Iulia Vântur, despre toată experiența trăită în India: „Este cea mai bună lecție, este lecția vieții mele”


A fost foarte greu să aleg o piesă care să-i atragă. Am ales colindul 'La Betleeem colo în jos', acel colind pe care îl cânt în fiecare an părinţilor mei de Crăciun. Poate pentru că l-am cântat cu atâta patos, le-a plăcut şi au dorit să facă o piesă şi a devenit numărul 1”, a povestit Iulia Vântur la Antena 3.

 

Iulia Vântur o face praf pe Loredana Groza. Una cu Salam, alta cu Salman, lovitură de grație: 97 de milioane deja


Întâlnirea Iuliei Vântur cu mama ei a fost una extrem de emoționantă. Chiar vedeta a fost cea care a postat videoclipul pe contul de Instagram. Imaginile i-au emoționat pe fani până la lacrimi. Mama blondinei nu și-a putut stăpâni emoțiile și a început să plângă și să țipe de fericire că își vede fiica. 


„Nu exista dragoste mai mare ca dragostea de mama. Si nu voi putea vreodata sa ii multumesc pentru cata dragoste, grija, bucurie si mangaiere mi-a adus toata viata. Recunoscatoare pe viata… pentru viata, ma simt binecuvantata sa o am alaturi de mine. Acum mai aproape ca niciodata. In sfarsit, dupa atata vreme. Va povestesc totul in curand”, a scris Iulia Vântur pe Instagram. 

 

Iulia Vântur, în rolul unui agent secret. ”Mereu m-am simțit action girl“. FOTO / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel