Iulia Vântur a fost împreună cu Bogdan Vlădău. Detalii picante au ieșit la iveală: ”Am avut o relație foarte frumoasă”

Data publicării:

Bogdan Vlădău a dezvăluit cu ce persoană publică de la noi din țară a avut o relație. 

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă, soția lui, au fost invitații lui Cătălin Măruță, în cadrul podcastului de pe Youtube. Înainte însă să vorbească despre povestea lor de dragoste, Bogdan Vlădău a dezvăluit faptul că, în urmă cu ceva timp, s-a iubit cu o altă personalitate celebră de la noi, lucru pe care foarte puțini oameni îl știau.

”Am avut o relație foarte frumoasă cu Iulia Vântur, dar și foarte scurtă, ce-i drept. E un o foarte mișto din toate punctele de vedere.”, a dezvăluit Bogdan Vlădău în cadrul podcastului.

Bogdan Vlădău a înșelat-o pe soția sa, Gina Chirilă: ”S-a rupt ceva în relație”

Cum s-au cunoscut Gina Chirilă și Bogdan Vlădău

Vremea a trecut, iar Bogdan Vlădău a descoperit-o pe rețelele de socializare pe cea pe care urma să o ia de soție. Nu a fost vorba de dragoste la prima vedere, pentru că diferența de vârstă dintre ei nu le permitea să-și facă prea multe planuri de viitor. Mai mult, adevărata poveste de iubire a început abia după un an de zile, când cei doi au decis să-și dea o șansă.

”Ce mică era când ne-am cunoscut.. avea 18 ani împliniți, am văzut-o pe Facebook și am zis să-i scriu. Eu aveam 32 de ani atunci. A început pur și simplu ca o glumă atunci, eu mă jucam în mai multe direcții, nu doar cu ea. Nu mi-a răspuns mult timp, vreo două luni și eu am insistat, deși nu-mi stătea în caracter. Și i-am zis să ne vedem la un moment dat și până la urmă a acceptat. Vreun an de zile ne-am jucat așa. La noi n-a început ca o nebunie, relația a început ușor și s-a aprins.”,a spus Bogdan Vlădău.

”Eu nu prea răspund la mesaje, el era frumos, dar eram conștientă de pericol. M-a invitat la o petrecere și am acceptat, pentru că voiam să fac pe altcineva gelos și chiar am reușit. Probabil am avut și eu o influență asupra lui, dar mult a lucrat singur cu el.”, a spus și Gina Chirilă.

Cum le-a afectat diferența de vârstă relația celor doi

Între Bogdan Vlădău și frumoasa sa soție este o diferență de vârstă de 15 ani. Acest lucru le-a pus câteva piedici, la începutul relației, când toți oamenii din jurul lor le spuneau că nu sunt potriviți unul pentru celălalt.

”Am avut multe discuții cu: ”E prea mică, ce-o să faci tu când o să ai 55?” Am avut momente în care m-am gândit că diferența de vârstă ar putea fi o problemă, dar cred că oamenii care trebuie să fie împreună, sunt. Unii oameni sunt meniți să fie pentru un episod. La noi a fost ceva de simțire. Am cerut-o la mănăstire, unde starețul n-a făcut o ceremonie foarte frumoasă. A fost foarte emoționant momentul logodnei. A fost un pic mai greu cu tatăl ei, e mai dur. El nu zicea nimic, dar face. Prietenii mei apropiați întotdeauna m-au susținut, chiar și când aveam îndoieli despre noi.”, a mai declarat Bogdan Vlădău.

”La mine au fost multe influențe din exterior, dar revenind la instinct, noi știm exact ce trebuie să facem. Lumea mă judecă, dar niciodată nu o să fim buni pentru toată lumea. Eu mai primesc mesaje de la admiratori, dar nici nu le dau atenție. Pentru mine e foarte importantă interacțiunea umană, nu de pe internet.”, a spus și Gina Chirilă.

Marius Elisei, noi detalii despre despărțirea de Oana Roman: ”Nu este ceva concret”

Dieta de vară. Cum trebuie să arate meniul perfect, dacă vrem să slăbim cât mai repede: Dr. Florin Ioan Bălănică ”Fructele de sezon trebuie consumate rar” EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel